perjantai 20. helmikuuta 2015

avoimen liikkeet

Sain hallikortin uusittua eli tiedossa oli tänään reenailua hallilla :) Kahteltiin vähän, että millä mallilla avoimen liikkeet menee.

Seuruita otettiin alkuun ja nehän sujuukin ihan hyvin. D ei poikita niin miten se poikitti jonkun aikaa sitten vaan tekee pääasiassa ihan nättiä seuruuta ilman kaameaa painamista. Jäävät oli myös ok.

Hyppy osoittautuikin haastavemmaksi, mitä aiemmin ajattelin. Alon hyppyähän oli vaikea sille opettaa, syystä että D halusi vaan istumaan ja maahan. Nyt se on vuorostaan ymmärtänyt, että siellä seisotaan.. Treenailtiin tänään hypyn toiselle puolelle istumista ja Dansku oli niin sitä mieltä että ei sinne voi istua, koska siellä seisotaan. Saatiin muutama kerta tehtyä istumista ja jätettiin se muhimaan pienen saksalaisen päähän. Tiedän että se kyllä hyppää takaisin, mutta se että se myös istuisi on harjoituksen alla.

Noutokapulalla tehtiin sen maasta nostoa, kantoa ja ylipäänsä pitoa. Dansku tykkää kapulaa luovuttaessa napata sen takahampaille, josta tein muutaman kerran niin etten antanut sille mahdollisuutta napata taaksepäin. Tuo koira onneksi kestää sen, että sitä myös kieltää joistain asioista.

Luoksarin stoppi sujuu hyvin. Heti kun tuolle antaa käskyn se jarruttaa ja pysähtyy niin nopeasti kuin suinkin voi. Takapalkalla tehdään toistaiseksi, mutta uskon ettei tuon stopin kanssa kovin suuria ongelmia tule. Danskulle tulee pysäytyskäsky olemaan todennäköisesti suullinen. Se ei ole kovin käsiapujen perään muutenkaan niin luulen että suullinen pysäyttää sen paremmin. Hassua, sillä aiemmin ajattelin stoppiin tulevan nimenomaan käsipysäytyksen. Näin sitä vaan oivaltaa mikä on koiralle sopivin vaihtoehto :D

Paikkista ja kaukoja ei otettu tänään, mut vieläpä noita kerkeää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)