tiistai 1. kesäkuuta 2010

kirjasto, posti, faunatar...

Käytiin sitten eilen Miran ja Repen kanssa lenkkeilemässä, aluksi poikettiin kirjastossa palauttelemassa kirjoja ja tämän jälkeen mentiin käymään postissa viemässä multa polluxin paketti sinne ja Mira vei jotain äitinsä kirjeitä.
Sen jälkeen käveltiin sitten faunatarelle, jossa ihasteltiin kaikkea mahdollista ja katseltiin koirille pantoja ja valjaita. Mietittiin miltä Helmi näyttäisi Hurtan panta, hihna ja takki päällä.. Mehän mentiin sinne vain ja ainoastaan ostamaan Helmille jotain nameja, kun ne oli päässeet taas loppumaan..hupsis! Lopulta sieltä sitten lähtikin jotain ruotsalaisia koiran nameja mukaan, mihin Helmi onkin nyt ihan hullaantunut.

Tänään ja eilen ollaan otettu Tupen kanssa nyt kauheesti tokoiluja, enimmäkseen kapulan pitoa ja noutoa. Tupen mielestä kun on paljon kivempaa napata kapula ja juosta karkuun, kuin antaa se mulle sen jälkeen.. Mut ehkä sekin vielä joskus oppii! Vaatii vaan aikaa.. Helmin kanssa koitin kapulan pitoa treenailla, niin eipä se vapaaehtoisesti sitä suuhunsa ottanut, tuskin tulee ikinä ottamaankaan. Plääh.
Opetin Tupelle tänään toisen tassun antoa. Oikean tassunhan se osaa jo antaa, kun sille sanoo 'tassu', tänään sitten treenailtiin vasemman tassun antoa sanalla 'toinen' ja likkahan alkoi tajutakin sen! Välillä nosti tassun ilmaan, mutta välillä sitten tuijotti tyhmänä että siis mitä pitää tehdä en mä tajuaaa. On se vaan vähän höppänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)