sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Agilityreenit

Meillä oli siis agireenit tänään ojangossa, matkaseuraksi saatiin Oona ja Elmeri-harjis meidän agiryhmästä. Suuri kiitos heille meidän onnistuneesta kotimatkasta..

Agilityreenien alussa Maria oli vähän myöhässä, joten treenitkin alkoivat myöhässä. Pidettiin sitten vähän pidempään sen vuoksi ja saatiin Marialta lupaus että hää ostaa meille karkkia aina kun on myöhässä.
Otettiin treeneissä eteenlähetyksiä, mutta eihän niistä meidän kohdalla mitään tullut, kun Helmi on niin kiinni mussa, ettei voi ees kuvitella saavansa sitä irtoamaan. Me tehtiin sitten radat ihan meidän omalla tyylillä, kun tiesi ettei Helmi irtoa. Kyllä me aluksi yritettiin irtoamisia, mutta yritykseksi se jäikin, kun Helmi jäi tuijottamaan mua kun tyhmää, että hei mitä sä luulet että mä teen, okei tuun takas sun luokse moi!
Otettiin lopuksi sellainen joukkuekisa, meidät jaettiin kahteen eri ryhmään ja kaksi koirakkoa suorittivat samanlaista pientä ratapätkää kilpaillen toisiaan vastaan, koko joukkue toimi peräkkäin - heti kun yksi koira tuli maaliviivan yli, toinen lähti. Rata meni hyppyhyppy, putki ja takaisin hyppyhyppy. Jos rata suoritettiin väärin, piti palata alkuun ja suorittaa se uudelleen.
Meidän joukkueessa olivat Mila, Viiru, Erik ja Helmi, ja toisessa joukkueessa Elsa, Remu, Muru ja Elmeri.
Oli kivaa vaihteeksi kokeilla jotain tollaista ihan leikkimielisesti vaan. :-) Meidän joukkue voitti kaksi kertaa toisen joukkueen, bileet pystyyn jeejeejee. Noei, kivaa oli ja se oli tärkeintä!

Oonan ja Elmerin kanssa lähdettiin sitten paluumatkalle bussilla ja Elmeri yritti syödä mut, ollen puoliksi Oonan sylissä ja puoliksi mun sylissä. Iik! Ens sunnuntaina sitten uudestaan treenit, mulla on kauhea agi-into! Sitä ennen ois keskiviikkona ojangossa agilityn joukkue-epikset, jonne mennään minä, Elmeri, Remu, Tao ja Mira Repen kanssa (varakoirakkoina).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)