tiistai 14. syyskuuta 2010

agilityilyä

Me käytiin siis Tehis Cupin ensimmäisessä osakilpailussa, Ville Liukan kisaavien minien radalla.
Sivussa Helmi meni tosi hyvin kun otin esteitä, mutta radalla se ei halunnut mennä.
Meinasi multa itku päästä radalla, kun heti ekalla hypyllä huomas että tänään me ei juosta radalla. Eka rata me suoritettiin kunnialla loppuun, kepeiltä kielto kun ei meinannut kuunnella yhtään ja seurata mun käsimerkkejä. Tokalta radalta hylly, kun keskeytin sen koiran haluttomuuden vuoksi jatkaa.
Taso oli mitä oli, vaan 3 sai tuloksen kuudesta (oli ulkopuolisiakin), näin ollen me oltiin sitten kolmansia, huimalla ajallakin vielä (79,43 sekuntia). En tiiä miten pysyin koiran perässä kun sillä oli vauhtia niin kauheesti (huomaattehan etten ole tosissani..)! Helmi oli vähän sitä mieltä että radalla ei turhia juoksennella, eikä hyppiminen ole kivaa. En tajua mikä sille on taas tullut..
Meidät nähdään luultavasti viimeisen kerran agilitykentällä 25.9, Helmin mamma ei oikeen tiedä, jatketaanko me agilityä enää sen jälkeen. Talvikaudeksi luultavasti jäädään vielä ryhmään treenailemaan, mutta saa nähdä onko mulla enää kisalisenssiä ens vuonna..

Otettiin vähän tokoakin ja koira meni ihan kivasti. Meillähän on tokoepikset 18.9.. iik! ;)

Kiitti vielä Elinalle ja tytsyille (Nelli ja Anni) eilisestä episkoseurasta! Ja ehdottomasti Mikaelalle ja koirillekin, Helmi oli onnessaan kun pääs Taotao-kaveria moikkaamaan, eikä tarvinnut vaan tuntemattomia shelttejä säikytellä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)