perjantai 13. toukokuuta 2011

HSKH:n match show

Käytiin siis oman seuran (HSKH) mätsärissä "pyörähtämässä". Aikaahan siellä kului yhteensä melkein 5 tuntia! Reissussa oltiin yhteensä kyllä yli 5 tuntia, jos matkat lasketaan mukaan.

Paikalla oltiin klo 16, kun tultiin paikalle. Mun oli tarkoitus olla töissä siellä ja näin tapahtuikin. Kuudelta alkoi itse mätsäri ja sillon oltiin saatu jo kehät pystyyn, palkinnot paikalle ja ilmoitukset otettua vastaan. Itse olin ollut kokoamassa kehiä ja tarkastamassa rokotustodistuksia.
Helmi oli veteraanien ensimmäinen koira, yhteensä koiria oli vetskukehässä neljä, joten sinisten kehässä sijoitettiin kaksi ja punaisten kehässä kaksi. Helmin parina oli tällä kertaa todella hieno borderterrieri, joka käyttäytyi paljon nätimmin kuin Helmi ketä koitti laukata eikä malttanut pysyä paikallaan. Tuomarin käsittelyn Helmi sieti ja oli siinä nätisti. Itse olisin kaivannut pöytäkäsittelyä, kun omistan tuollaisen ns. pöytäkammoisen koiran. Välillä Helmi nimittäin saattaa yrittää pakittaa pöydältä alas. Saatiin tällä kertaa punainen nauha ja Linneaa&Tryffeliä häiritellen odoteltiin punaisten nauhakehää, joka tulikin ennen sinisten kehää.
Helmistä huomasi nauhakehässä, että se oli todella väsynyt jo, mutta jaksoi kuitenkin vielä esiintyä. Meille ojennettiin tällä kertaa kakkosruusuke, mutta eipä me huonolle koiralle hävitty! Ensimmäisenä koirana taisi olla partacollie. Meidän parikehän pari (borderterrieri) oli lopulta BIS4, joten ei sekään mikää ruma koira ollut!

Vietettiin tuolla aikaa Linnean (ja Tryffelin), Elinan (ja Nellin & Annin) sekä Johannan (ja cockerijengin :D) seurassa, onnea teille ja muillekin tutuille paljon menestyksestä! Erityisesti Elinalle, joka oli Nellin kanssa agilitykilpailujen puolella ensimmäisellä sijalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)