sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Tesniemi 20.-26.6

Käytiin taas Tesniemessä (Karjalohjalla) äidin työpaikan kautta vuokratulla mökillä ja olipa kivaa! Käytiin Tammisaaressa uimarannalla ja sitten Karjalohjalla jollain rannalla katselemassa. Kaikenlaista kivaa puuhaa on ollut koko viikon ajan.
Helmi sai koko viikon kuljeskella vapaana mökin pihalla, sillä naapuriin ei tullut väkeä kuin vasta torstaina ja nämäkin pitivät koiraansa sisällä. Käytiin grillaamassa ja Helmiraukka ei saanut syödä mitään herkkuja mitä siellä oli tarjolla! Mökillä oli iso grillikota jossa käytiin grillaamassa ja meillä oli "oma" ranta suoraan mökin pihasta. Sai käydä aamu- ja iltauinneilla ja Helmi Hengenpelastaja sai olla työssä. Uimaanhan tuo koira ei uskaltanut, mutta kovasti se rannalla vahti ettei kukaan huku.

Helmi kävi kahlaamassa kun käytiin Fiskarsissa ja mökilläkin lopulta sen vedin mukanani uimaan, kun ajattelin että senkin pitää se talviturkki heittää! Valjaista siis tuli vedettyä koira veteen ja uin sen kanssa sitten rantaan asti ja varmistin ettei koira hukkunut matkalle. Muuten toi koitti rannalla pelastaa meidät juomalla järven tyhjäksi.. Ei täysin onnistunut tavoitteessaan vielä tänä vuonna.
Vapaana toi rakasti juoksennella pihalla ja vahtia ettei mitään pahaa satu.

Samalla kun oltiin mökillä, Linnea kävi vahtimassa meidän kissoja. Suuri kiitos vielä hälle siitä, kissojen hoitamisesta oli suuri apu. Alla kuvia Matista ja Epusta, kuvat on Linnea ottanut sinä aikana kun oli täällä. Kuvat Helmistä on ottanut äitini.

Minä ja Helmi uimassa, kun otin Helmin laiturilta veteen jotta sekin saa heittää talviturkkinsa :)
Jäätelöllä :)
Fiskarsissa.
Fiskarsissa kävivät vilvoittelemassa :)
Matti
Matti
Eppu
Eppu
Eppu söpöilee kiipeilypuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)