perjantai 7. joulukuuta 2018

Viikko pentueloa

Pennut kasvaa kohisten. Kaikki ovat itsenäisyyspäivänä tuplanneet painonsa ja poika yrittää saada kilon painon rikki ennen kahden viikon ikää. Huomenna tulee kuluneeksi viikko pentujen syntymästä enkä ole saanut univelkoja kuitattua lähellekään... Poika -pentu herättää öisin vinkunallaan, sillekin on jäänyt vähän väärä unirytmi päälle. Salaa odotan jo vähän sitä hetkeä, että voisin muuttaa pentuhuoneesta omaan sänkyyn nukkumaan. Vielä ei kuitenkaan uskalla, kun Alma ei aina osaa ihan täysin varoa pentuja.

Tämä viikko menee oikein nätisti niin, ettei pentuja tarvitse vielä jättää työpäivien ajaksi yksin. Se koitos olisi tiedossa vasta ensi viikon tiistaina, kun minun pitäisi mennä ensimmäistä kertaa 7 tunnin ajaksi töihin. Kieltämättä jännittää jo nyt ihan kamalan paljon, mutta eiköhän Alma selviä hienosti pentujen kanssa. Onni on pentukamera, jolla voi vakoilla pentuja kotiin! Se on ollut oiva apu jo kauppareissujenkin aikana ja tuo mielenrauhaa kun pystyy vähän seurata että kaikki on kotona ok.

Alma on pennuille hyvä emo ja viihtyy niiden kanssa pentulaatikossa. Silti Alma olisi kuitenkin valmis lähtemään muiden koirien mukaan lenkille, eikä millään voi ymmärtää sitä jos pieni koira jätetään omien lasten kanssa kotiin. Toivon ja Nessan lenkitys on ollut haastavaa silloin, kun olen yksin kotona, mutta olen yrittänyt irtaantua siitäkin ja totuttaa Almaa siihen että se voi välillä joutua jäämään ihan yksinkin pentujen kanssa. Nessa nimittäin kunnostautuu asunnon remontoimisella, jos ei saa tarpeeksi puuhaa päivilleen.

Alle vielä kuvaspämmäys!

Tumma tyttö

Tumma tyttö

Poika

Vaalea tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)