lauantai 4. tammikuuta 2020

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Uutta vuotta on mennyt nyt pari päivää. Minulla ei ole juurikaan lupauksia uudelle vuodelle. Jos vaikka saisin kirjoitettua blogia aavistuksen enemmän kuin viime vuonna.

Toivoisin, että pääsisin Danskun kanssa edes yhteen kokeeseen tänä vuonna. Toisaalta, jos hankkii lisenssin, niin pitäisi sitä kai käydä useammassa kokeessa kuin vain yhdessä - pitäähän vuosilisenssin hinta saada kuitattua. Toko ja rallytoko vetää puoleensa, toivottavasti jommassa kummassa päästäisiin kokeeseen asti vielä.

Tärkeimpänä asiana toivoisin meille kuitenkin tervettä koiravuotta. Nessan kortisonilääkitys on toistaiseksi ainakin helpottanut oireita, toivottavasti saadaan oireet kokonaan pois ja vielä pysymään poissa. Toive olisi myös päästä jonain päivänä kortisonista kokonaan eroon. Nessa on syönyt kortisonia aiemmin 5mg/päivä, tällä hetkellä kuitenkin 10mg/päivä. Tällä yritetään saada viimeisetkin oireet häviämään. Ensi viikolla olen jälleen yhteydessä Nessan eläinlääkärin kanssa ja jos oireet ovat helpottaneet, niin lähdetään laskemaan annosta takaisin siihen 5mg. Peukutetaan sille!

Syyskuussa käytin Nessan ja sijoitusnarttu Lempin luustokuvissa Kankaanpäässä Ventelän luona. Molemmilla oli C/C -lonkat, 0-kyynärät sekä terve selkä. Polvet kopeloitiin myös terveiksi. Kummaltakin koiralta uupuu vielä silmäpeilaus. Lempi olisi tarkoitus peilata alkuvuodesta, kun sopiva tarkastus osuu vastaan ja Nessa myös jonain sopivana hetkenä. Tällä hetkellä kuitenkin yritetään sen kanssa ihan vaan parannella ja odottaa täyttä tervehtymistä.

Dansku täyttää keväällä jo 8 vuotta. Toivottavasti se pysyy hyvässä kunnossa vielä pitkään eikä tulisi vanhuudenvaivoja. Alkaa muka olla mummokoiran iässä jo!

En tiedä lukeeko tätä blogia enää kukaan, kun olen aika hiljaiseloa pitänyt pitkään. Ainakin omaksi ilokseni kirjoittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)