tiistai 25. toukokuuta 2010

Agility Ojangossa

Helmi ihan peruselementissään. Anni, Helmi ja edessä pikkunen pieni Nellipalleroinen.

Eli tiistaina käytiin agittelemassa Ojangossa with Elina & Anni+Nelli. Oli kiva saada vaihteluksi jotain erilaista seuraakin sinne Miran ja Repen sijaan.

Matkat ojankoon menivät hyvin, bussimatkalla Helmi alkoi olla vähän kärsimätön, mutta ulos päästessä ihan huomasi kuinka energiaa virtasi. Käveltiin pellon poikki kuntopoluille, joilta käveltiinkiin pikaisesti vain metsäpolulle, jota pitkin käveltiin kenttien luokse.

Tehtiin sitten sellaista vähän sovellettua rataa, joka oli kyllä kiva mennä. Aikaahan siinä meni kun se piti rakentaa, mutta kivaa oli. Mulla oli ratapohja mukana, josta katseli mallia, mutta kun haluttiin kontakteja mukaan, niin piti soveltaa vähän enemmän jotta ne saatiin siihen. Mutta kivaa oli ja se on tärkeintä!
Yksi asia, mistä olin erittäin ylpeä, oli se, että Helmi pysyi paikallaan aina kun jätin sen lähtöön. Se ei ikinä pysy paikallaan treeneissä, mutta nyt se kuunteli pienintäkin käskyä ja oli niin upea! Olin kyllä ihan supertyytyväinen sen käytökseen, ei se olisi kyllä yhtään paremmin voinut mennä!!

Kotiin lähdön aikakin koitti joskus ja mentiin sitten 62 Jokiniemeen ja sieltä 70 kotiin. Koirat olivat ihan läkähtyneitä, varmasti Anni ja Nellikin nukkuneet yönsä hyvin Helmin lisäksi!


mun ja Helmin agiliitelyjä.


Nelli suorittaa puomia.

Anni hyppää renkaan läpi.


Nellistä paljastuikin putkihullu.


Oli se vaan niiin putkihullu ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)