perjantai 27. elokuuta 2010

Fysioterapiakäynti

Eli tänään käytiin Tamara Merenvallan luona Käpylässä, eläinfysioterapiakäynnillä. Helmin mielestä agilitystä on tullut supertylsää jos rimat ovat ylhäällä, maassa ne menettelee. Näinpä päätin siis, että nyt on jossain vikaa ja lähdettiin fyssarille. Meillä kävi tuuri, kun saatiin peruutusaika perjantai-aamulle klo 9.00. Tämä aika sitten varattiin.

Ukkini vei meidät sitten perjantai-aamuna klo 8.30 Käpylään, 8.50 oltiin perillä ja odoteltiin fyssarin saapumista paikalle. Ei siinä mennytkään kauaa, kun tämä tuli paikalle ja meidän vuoro alkoikin yhdeksältä.
Aluksi katsottiin koiran liikkeitä ees taas mennessä ja sen jälkeen ympyrää mennessä. Tamara käski kävellä aluksi hitaasti ja lisäämään vauhtia pikkuhiljaa lisää, niin kauan että koira rupeaa laukkaamaan. Käveltiin tien päätyyn asti ja koira vaan ravasi hihna pitkällä.. Takaisin kun mentiin niin koira kyllä laukkasi innoissaan "jee mennään tonne eläinkauppaan jeejeejee".. Tamara vaan naureskeli että sillä on intoa ja se on tosi reipas.

Käynti sujui muuten ihan hyvin, lukuunottamatta Helmin kaupan puolelle karkaamisyrityksiä sun muuta, ja sieltä selvisikin yhtä sun toista. Tässä vähän listattuna asioita, mitä sieltä paljastui, tai Tamara sanoi: Löysä kinnernivel, joka naksuu. Selän jumeja availtu, olkanivelet aivan jumissa ja ristikkäiset etu- ja takajalka jumissa.
Suositteli ortopedille menoa + nivelten kuvauttamista jos ei ongelma helpota jumien avaamisen jälkeen. Kannatti myös uusintakäyntiä luonaan kuukauden sisään, että saataisiin kaikki jumit avattua. Helmi on tosi ryhdikäs ja hyväkuntoinen muuten noin vanhaksi, eikä vaikuta ollenkaan siltä että siihen sattuisi, hieman takakorkea, joka tod. aiheuttaa yhdessä hännän kanssa lihasjumeja selkään :)

Tykkäsin kyllä tosta fyssarista ja uusi aika varattu ens kuulle (torstai 16.9 klo 9.00). Haluun kaikki jumit auki sieltä, vaikka maksaakin 50€/ kerta niin haluun viedä hälle.

Nyt loppu päivä lepoa ja huomenna katsotaan sitten pääseekö koira agilityradalle asti. Pitää vähän seurailla miten pirteä se on ja miten paljon intoa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)