sunnuntai 29. elokuuta 2010

gööttimestikset

Eli tänään lähdettiin BAT:in elonkorjuu -kisoihin, joissa oli gööttien agilitymestaruuskilpailut samalla. Meidän piti alunperin vaan mennä katselemaan, mutta lopulta päätin, että josko koiralla olisi intoa tänään, ainahan sitä voi radalla kokeilla.
Rata vaikutti ihan kivalta, tosin mulla oli vaikeuksia muistaa se, miljoona kertaa putkeen ja kahdesti puomille ja ää. Mutta muistin kyllä radan, siitä ei ollut meidän tulos kiinni.. Mineissä vain kaksi saivat tuloksen, molemmat gööttejä. Helmi ei kuitenkaan kuulunut näihin kahteen koirakkooon, vaan meille tuli radalta hylky. Kielsi kolmesti ja sen jälkeen tehtiin vähän helpotettuna meidän rata loppuun.

Helmillä oli aluksi radalla intoa, mutta sitten se lopahti ja se laahusti perässä taas ja kielsi ja kielsi ja kielsi. Oon kuitenkin tyytyväinen siihen miten se meni, ens kerralla sitten paremmin! Ainakin toivottavasti.. Oltaisiin sijoituttu ilman Helmin kieltämisiä! 12 koiraa mukana joista 10 sai hylätyn
Onnea vielä mm. Marjolle ja Urkille kolmannesta sijasta hyppikseltä ;-)

Reenailtiin myös ominpäin ojangossa ja siellä Helmi meni väsähtämiseen asti tosi hyvin. Mamma on tyytyväinen.
Kotona käytiin vielä illemmalla ottamassa etsintää. Nyt Helmi alkaa jo tajuamaan, että kun se menee ulkona esineiden luokse, siitä seuraa palkka. Joku päivä otetaan Elinan kanssa niin, että Elina menee piiloon ja lähetän Helmin etsimään
Treenailtiin myös tokoa, seuraamiseen vaihdettiin käskysana ja aloitettiin se alusta. Jos näin vaikka lähtis menemään parempaan suuntaan.

Purin sitten yhden hyllynkin tänään ja otin Tupen kanssa tokoa sisällä + kontaktitreeniä. Ja tästähän saa kiittää vain Emman ja Dustyn omistajaa Neaa, joka sai innostettua mut siihen puuhaan. Tupe alkoi jopa tajuamaan mitä siltä halutaan. Vähän jäi kyllä laudat jänskiksi, kun liukuivat parketilla Tupen hyppiessä ja pomppiessa. Helmikin alko tajuumaan mitä sana pinta tarkoittaa. Mun pitää käsiapuja häivyttää vaan pois, Tupe ja Helmi on molemmat niissä täysin kiinni. Kauhee into päästä treenaamaan Tupen kanssa!

Seuraavan kerran kaiketi 25.- tai 26.9 kisoihin. Möllitokoonhan me ollaan ilmottu jo 18.9. IIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)