maanantai 18. huhtikuuta 2011

kehätreeniä uudelleen!

Käytiin eilen Viikin Gardeniassa mätsärissä, jotta koira muistaisi edes vähän paremmin, miten siellä kehässä käyttäydytään. Lappeenrannan KV lähenee nimittäin uhkaavasti ja se on jo tällä viikolla! Saa nähdä millainen reissu siitäkin sitten tulee ;-)

Elina tuli hakemaan mut ja Helmin 11 aikaan sunnuntaiaamuna, sitä ennen olin kerennyt jo pakkaamaan tavarat ja hakemaan Helmin kanssa Malminniityn Siwasta sille kalkkunanakkeja, kun omat namit oli loppuneet. Viikissä oltiin puoli kahdentoista aikaan ja parkkipaikalta ei ollut pitkä matka kävellä itse näyttelypaikalle. Siellä käytiin ilmoittamassa Helmi ja Nelli mukaan, ja pystytettiin meille leiri suoraan pienten koirien kehän viereen.
Oli ihanan lämmin päivä ja Helmikin viihtyi tosi hyvin häkissä, kun sillä oli niin kuuma auringossa. Nelli ja Annikin sai loikoilla häkissä, kun Nellillä oli juoksut. Eipä häirinnyt muita kanssakilpailijoita. Ei siitä kyllä kukaan ollut muutenkaan erityisen kiinnostunut.

Helmin parina oli tiibetinspanieli, joka sekin oli veteraani. Tuomari kehui molempia tosi upeiksi ja hienoiksi koiriksi, mutta Helmillä on hänen mukaansa huonot kulmaukset (joiden näkyvyys riippuu täysin siitä, miten Helmiä seisottaa, ne voi saada näyttämään vielä huonommilta kuin mitä ne ovatkin :-D), jonka takia saatiin sininen nauha. Tuomari selitti, että Helmi on kyllä upea luonteeltaan ja ulkonäöltään, mutta sillä on huonot kulmaukset.
Nelli sai myös sinisen nauhan ja sinisten nauhakehässä tuomari mietti pitkään Nellin ja erään toisen villakoiran kanssa, että kumman se ottaa jatkoon. Useampaan otteeseen kävi Nelliä ja tätä toista villakoiraa kokeilemassa, mutta lopulta päätyi toiseen villikseen. Näin ollen Nelli ja Helmi olivat molemmat sin ei sijoitusta. Mut näin tällä kertaa, ei me voittoa tultukaan hakemaan Helmin kanssa, vaan hyvää treeniä Lappeenrantaa varten!

Nähtiin paljon tuttuja paikalla (Fiilis, Aake, Dusty, Valtsu, Vinka...) ja onnea näille näiden menestyksestä! Ja tietysti Elinalle kun oli meidän seurana siellä, nyt kun se tarpeeksi treenaa Nellin esittämistä, niin sehän menee Nellin kanssa itse kehään sit villakoirien erikoisnäyttelyssä! ;-)
Alla kuvia, kuvat Helmistä on Elinan ottamia ja Nellistä ja Annista mun :-)

Ensin Nelli kävi kehässä, parinaan toinen villakoira.
Nelli esiintyi nätisti kehän ulkopuolella..
.. sekä kehässä!
Helmikin meni kehässä oikein nätisti, jaksaen heiluttaa häntäänsä koko ajan!
Kehän ulkopuolella malttoi vielä yrittää seistä. Takajalat ois voineet olla vähän taaempana seisottaessa.
Mut sitten Helminkin kärsivällisyyttä oli koeteltu tarpeeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)