sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

mätsärikehässä pitkästä aikaa!

Käytiin siis taas korkkaamassa "kesän" mätsärikausi Malminkartanossa. Oona lähti Elmerin kanssa meidän henkiseksi tueksi ja matka seuraksi, ei tarvinnut yksin mennä!
Lähdettiin joskus kymmenen aikaan aamulla matkaan, meidän juna meni 10.27 Hiekkaharjusta ja siihen oli tarkoitus keretä ja niinhän me kerettiinkin. Oona ja Elmeri treffattiin junassa, Helmi ei aluksi ilmeisesti meinannut Elmeriä muistaa, mut kyllä se sit lopulta hyväksyi, että Elmerikin on mukana. Junalla mentiin siis Helsingin rautatieasemalle, jossa oli tarkoitus mennä Elielinaukiolta bussiin numerolta 363A.
Rupesin junanraiteiden vieressä katselemaan lappua, jonne olin kirjoittanut reittiohjeet. Kerkesin bussin numeron katsoa, kun tuuli pyyhkäisi lapun kädestäni ja lähdin hyppimään ja pomppimaan sen perässä väen seassa. Epäonnekseni tuuli kuitenkin pyyhkäisi sen junanraiteelle, jonne en enää lähtenyt sen perässä. Sen jälkeen kiiruhdettiin Oonan kanssa Elielinaukiolle, koska en muistanut monelta bussi meni. 15 pysäkki nimeltä Ruosilanpolku, oli se millä meidän piti jäädä, muistin satunnaisia pysäkkien nimiä mitä olin kirjannut varuiksi ylös, mutta en tietenkään sitä järjestystä. Lopulta kuitenkin osattiin jäädä oikealla pysäkillä, josta löydettiin vielä mätsäripaikallekin vähän kierrellen.

Helmi oli viides veteraani, joka ilmoitettiin mukaan mätsäriin. Vastassa oli petsieläisiä mm. Apri ja Juulia. Veteraanien kehää saatiin odotella kauan, mutta lopulta sekin alkoi. Apri ja Juulia olivat meitä ennen ja kumpikin saivat punaisen nauhan. Sen jälkeen oli Helmin vuoro käydä kehässä ja Helmi hakikin sieltä punaisen nauhan.
Nauhakehiä odotellessa jännitti, kaksi pudotettiin pois jo alkujaan, joten huonolla tuurilla ne oltaisiin oltu me. Lopulta sitten punaisten nauhakehässä cockerspanieli ja tolleri pudotettiin pois ja me siis jäätiin vielä! Vaikka kaikki muut oli nätisti ja Helmi koitti koko ajan pyöriä ympyrää! Olin järkyttynyt. Ensimmäisenä valittiin punaisten ykkönen, joka oli sekarotuinen Pipsa petsiestä. Toiseksi tuomari valitsi meidät! Terhakkaan corgitytön, tuomarille huomauttaessa hän kuitenkin tajusi virheensä ja korjasi länsigöötiksi. Helmi oli siin PUN2! PUN3 tuomari valitsi Aprin ja PUN4 Juulian. Oli meillä hienoja kilpakumppaneita!

Käytiin moikkaamassa paikalla myös Mikaelaa, Taoa ja Taavia, Helmiparka kun se sekosi päästään nähdessään Taon ja Taavin, rupesi hyppimään ja pomppimaan ja haastamaan shelttiparkoja leikkimään. Kiitos Tao, että teet mun göötistä täyden sekopään, en oo ikinä nähnyt että se tykkäis noin paljon jostakin koirasta ♥ Taon ansiosta Helmi rakastaa kaikkia shelttejä, varsinkin trikkejä. Taavi oli myös mätsärissä ja sijoittui lopulta BIS3, onnea Mikaela!

Kiitos todella paljon kaikille ihanille petsieläisille seurasta ja varsinkin Oonalle kun lähti meidän kanssa haahuilemaan paikalle! Rebecan William oli myös varsin suloinen ja Dustyäkin oli kiva pitkästä aikaa nähdä!

Alla olevista kuvista kiitos Linnealle!

Helmin takajalat vois olla vähän enemmän pois rungon alta, tulis kulmaukset paremmin näkyviin, eikä näyttäisi noin takakorkealta.
Helmi menee kontaktia pitäen ;)
Nauhakehässä, vieressä Noora ja Juulia, kuten Mäntsälässäkin kaks blondia Nooraa ja niiden fiksut koirat ;) ps. helmi on tossa just hyvin seisomassa, sen kulmaukset näkyy hyvin ja ei näytä niin takakorkealta. Kyllästyin vaan pitämään sen häntää ylhäällä. :D

2 kommenttia:

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)