lauantai 27. elokuuta 2011

Kiteellä (:

Ollaan nyt Kiteellä asuttu jo 2 viikkoa, asuntolaelämään oli aluksi vähän hankala sopeutua, mutta nyt aletaan molemmat - minä sekä koira - jo tottua. Aluksi muutettiin soluun 74, mutta siellä oli sitten saksanpaimenkoira jota Helmi pelkäsi, ja muutettiin soluun 73, jossa asuikin mun kaveri kissansa Fannyn kanssa. Täällä asuu kanssa gerbiileitä ja suursnautseri, mutta koiraa Helmi ei oo nähnytkään ja mitäpä se jostain gerbiileistä välittäisi.
Koira on päässyt joka päivä vähintään yhdelle pitkälle lenkille ja Helmi on ruvennut karkailemaan. Ei oo ainakaan kahteen vuoteen tehnyt mitään tollasta ja sit se nyt yhtäkkiä alkoi karkailemaan. Yksin kun kävelen sen kanssa, en uskalla laskea sitä irti, sillä se on sillä samalla hetkellä juoksemassa metsässä. Sillon kun kavereita lähtee mukaan (ilman koiria) niin uskallan sitä jopa irti pitää, sillä silloin toi koira tottelee.. Noh, on hyvä että tottelee sillon kun on yleisöä, mut mielelläni pitäisin irti sillonkin kun oisin sen kanssa kahdestaan.. Ainakin kuus kertaa on jo karannut, mut toivottavasti ei enää karkaile.. Oon fleksin ottanut käyttöön, jotta se sais kuitenkin liikkua aika vapaasti vaikka hihnalenkkejä onkin nyt enemmän.
Hevosia ollaan käyty katselemassa päivittäin ja ne on Helmistä kauheen pelottavia. Nyt uskaltaa jo syödä laitumen ulkopuolella ihan vieressä ruohoa, mutta säikähtää aina kun hevonen heilauttaa häntäänsä. Ehkä se vielä niihinkin tottuu, kun käydään päivittäin siinä laitumen vierellä niitä katselemassa. Lehmiäkin on nähty ja tuntuu että Helmi välillä haaveilee siitä että pääsis uudelleen niiden kanssa lenkkeilemään.... Muistaa laiduntamiskaverinsa!
Kaverin kissaa Fannya ja Helmiä ollaan totutettu toisiinsa ja ne saakin paljon olla täällä vapaana ja tulee toimeen keskenään. Aluksi Helmi pelkäs kauheesti Fannyä mut nyt ei oo moksiskaan siitä kun se on sellanen tuttu tyyppi.

Viime viikonloppuna käytiin kotona, muttei siinä kavereita oikeen kerennyt näkemään. Ehkä sit syyslomalla käydään treffaamassa ainakin Tao ja Taavi, jos Mikaelalle vaan sopii. Myös Mira ja Repe ois kiva nähdä ja ehkä Nea, Dusty & Emma. Mut kattoo nyt mitä kerkeää.

Australianpaimenkoiranarttu, jonka pennuista odotan nyt narttupentua sijoitukseen, on aloittanut juoksunsa, joten pari viikkoa niin ois astutus ja jotain 6vk niin saan tietää tuleeko sieltä yhtään pentuja. Toisaalta toivon että sinne tulis se narttupentu, mutta sit taas toisaalta ettei tulisi. Helmi on ollut täällä paljon pirteempi ja elämäniloisempi, joten pelkään että pentu vie sen ilon siltä ja Helmi on kuitenkin mulle kaikki kaikessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)