sunnuntai 7. elokuuta 2011

Varjomätsäri 2011

Käytiin tänään Pelastetaan koirat ry:n perinteisessä Varjo match show:ssa. Kahtena edellisenä vuonna ollaan myös saavuttu paikalle hyvin tuloksin. 2010 Helmi oli pienten koirien kolmas, 2011 senioreiden ensimmäinen sekä vielä hienosti BIS4, sekä sen lisäksi sijoittui nakkikisan toiseksi. Tänä vuonna tarkoitus oli nähdä ennen muuttoa paaljon tuttuja ja aluksi meinattiin jättää mätsäri väliinkin Helmin tilan vuoksi.
Noh, lähdettiin sitten aamulla kohti Tikkurilaa, josta jatkettiin matkaa bussilla Hakunilaan, seuranamme Oona ja Elmeri. Mätsäripaikalla käytiin ilmoittamassa koirat mukaan sekä hankkiuduttiin Nooran ja Juulian seuraan. Lopulta löydettiin myös Elina ja Manta & Jenna ja Lyyli, joiden seurassa vietettiin aikaa.

Seniorikehän tuomarina piti olla Kana, mutta lopulta siinä taisikin olla tuomarina Nora/Noora H, en ihan ollut perillä siitä kuka tuomaroi kun yllättäen vaihtui. Kaikkia tuomareita ei tiedetty vielä edes mätsäripaikalla, joka kertoi hyvistä järjestelyistä.. Helmin parina oli petsiestä tuttu Pipsa-seropi. Helmi sai punaisen nauhan, muttei sijoittunut nauhakehässä. Mielestäni oli vähän outoa, kuin joiltain koirakoilta tuomari kysyi ikää, mutta mm. meiltä tätä ei kysytty. Noora ja Juulia, sekä Jenna ja Lyyli sijoittuivat punaisten nauhakehässä, onnea heille!
Alunperin mentiin kokeilemaan sitten nakkikisaa Helmin kanssa, tarkoituksena käydä vaan kerran kokeilemassa. Lopulta 5 kertaa myöhemmin ja ajan loppuessa, olimme sijalla kolme ja sillä sijalla pysyimmekin! Näin siis oltiin tänä vuonna nakkikisan kolmansia, huononi hieman viime vuodesta, mutta aina ei voi voittaa! Saatiin tänäkin vuonna puruluita, vinkulelu ja uutena juttuna kakkapusseja. Jenna lahjoitti myös Lyylin palkinnoista joitain puruluita meille, mutta Helmille ne eivät ilmeisesti nyt sovikaan tai ainakin ensimmäisen sellaisen jälkeen alkoi järkyttävä korvien kutina koiralla taas. Mitähän siitä tulee kun siirrytään takaisin nappularuokaan?

Kiitos tosi paljon kivasta päivästä Noora ja Oona (+ Juulia ja Elmeri), sekä tietenkin Elina (+Manta) ja Jenna (+Lyyli) ja toki muutkin tutut keitä tuli nähtyä. Nyt on hyvä lähteä viikon päästä kohti Kiteetä!
Allaolevat kuvat on ottanut Oona Mäki.

Otettiin seisotuskuvia kehän ulkopuolella, ken opettaa mulle miten pidetään kuvia otettaessa koiran hännästä kiinni?! Muuten ois ollut hyvä kuva, mut mun hännästä kiinni pitämiset pilaa kaiken :D
8v 7kk, voi mun rakkaan häntää ♥
Kehässä juoksutusta.
Helmillä oli hieno viitta, se selkeesti halus pois ilkeen Jennan luota :'D
Oona otti kuvia meidän perusasennosta.
Sanoinkohan Helmille kehuna "mahtava tyttö" ja "ma" -tavusta koirani hyökkäsi maahan lihapullan toivossa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)