maanantai 5. tammikuuta 2015

pienen kissan eläinlääkärireissu

Käytiin tänään Epun kanssa eläinlääkärissä. Se oli ollut aavistuksen pirteämpi tänään, mutta halusin käydä varmuuden varalta eläinlääkärissä. Välillä mietin, onko ylireagointia viedä se eläinlääkäriin, mutta koska kissa ei näytä kipua helposti ja Eppu näytti selkeästi sen nyt, päädyin viemään sen. En ole itse ollut ainoa, joka on huomannut kissan poikkeavan käytöksen ja se tuki myös päätöstäni viedä Eppu lääkäriin.

Eläinlääkäri ei löytänyt kissasta mitään poikkeavaa, myöskään sen suolistossa ei tuntunut mitään poikkeavaa ja lämpö oli 38.3 eli normaali. Eppu sai kipulääkettä ja annan sitä itsekin sille huomenna. Jos vointi ei kohene kipulääkkeiden vaikutuksen lakattua keskiviikkona, menemme silloin uudelleen eläinlääkäriin. Tällöin kissa tutkittaisi uudelleen ja otettaisi mahdollisesti laajat verikokeet.

Eppu on voinut illalla paljon paremmin ja ollut pirteämpi. Tänään se ei ole ulostanut kertaakaan vielä, mutta jospa se siitä kun on saanut nyt ruokaakin. Toivotaan ettei keskiviikkona tarvitse lähteä uudelleen näytille.

Laitan tähän loppuun vielä eläinlääkärin kirjoittamat hoito-ohjeet Epulle: Epun kliinisessä perustutkimuksessa ei löytynyt mitään poikkeavaa, joka olisi selittänyt Epun oireilun. Eppu sai vastaanotolla kipulääkettä pistoksena. Kipulääkettä annetaan huomenna kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)