tiistai 20. marraskuuta 2018

#almanpennut

Alma palasi meidän laumaan lauantaina 10.11. Tänään on käynnistynyt Alman seitsemäs tiineysviikko ja huomenna olisi tarkoitus mennä otattamaan siitä tiineysröntgenkuva. Täällä on muutama utelias, jotka odottelee kuumeisena tietoa pentumäärästä! Alman paino on noussut 2,2kg alusta eikä se toivottavasti ole pelkkää läskiä.

Alma astutettiin lokakuun alussa hienolla ruotsintuontiuroksella. Uroksen nimi on Persbo Abbe ja kutsumanimi Lenni. Pentujen pitäisi syntyä marras-joulukuun vaihteessa. Kotiin ei pitäisi jäädä yhtäkään, joten tästä syystä etsisin näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia mahdolliselle narttupennulle. Alman pennuissa uskoisin olevan myös potentiaalia eri harrastuksiin.

Alman tullessa meidän laumaan tekemään pentunsa, Dansku lähti äidin luokse pentuajaksi. Äiti tarjosi mahdollisuutta helpompaan pentuarkeen vähemmällä koiramäärällä, joten tartuin siihen. Tammikuun lopussa/helmikuun alussa saan Danskun takaisin kotiin ja aika tuntuu pitkältä ilman omaa varjosaksalaista. Dansku oli istunut äidin gööttilaumaan onneksi hyvin ja sillä on mennyt äidin luona hienosti. Ei tarvitse siis ylimääräistä murehtia sen voinnista ja sen kanssa pärjäämisestä! Onni on kiltti ja sopeutuvainen koira. Meillä mennään siis toistaiseksi gööttilaumalla.

Jännittäviä aikoja siis meillä tiedossa. Lupaan päivittää lisätietoa huomisen eläinlääkärikäynnin jälkeen, muistakaa peukuttaa paljon pentuja!

Nessa, Alma ja Toivo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)