sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

postaus nmr 67

Eli 67 postaus tähän blogiin, oon mä vähän jaksanut kirjoitellakin!

Käveltiin äidin ja Tupen kanssa mummolle, joten siinä oli jo tosi kiva päivälenkki koirille. Äiti ei tosin Tupen kanssa mummolle tullut, vaan jatkoi matkaansa Havukoskelle, jossa sen auto odotti noutamista. Me sen sijaan Helmin kanssa mentiin mummolle maistelemaan laskiaispullia. Helmi sai kuitenkin tyytyä vain yhteen lihapullaan ja perunan kuoriin, mutta eipä se siitä valittanut!
Mummolla sai mattoja ottaa pois lattialta, kun Helmi näppäränä tyttönä kaatoi vesikuppinsa suoraan matolle ja sen jälkeen sitä vettä olikin joka paikassa. Taitava tyttöhän tuo on ♥ Vähän hömelö vaan, se hyppäs lihapullapussia kohti, kun mummo teki ruokaa ja sen etutassujen matka päätyi suoraan sen omaan vesikuppiin..

Mummolta lähdettiin Louhelaan viemään Santtua lenkille yhdessä Helmin kanssa, mun kengät hiersi niin ikävästi, ettei oltu kuin 20 minuuttia pihalla. Ulkona oli myös niin liukasta, että kun Helmi ja Santtu yhteistuumin veti, meinasin lentää monta kertaa nurin.. Yksi nainen kysyi, että onko Santtu vihainen, kun se niin innokkaasti koitti päästä sen luokse ja mä meinasin lentää nurin kun se niin veti. Siinä sitten naureskellen selitti, että se on vaan niin ihmisrakas että haluais käydä jokasta vastaan tulevaa ihmistä pusuttelemassa.
Jo bussimatkalla Louhelaan, huomasi että Helmi oli täysin poikki. Se nukkui bussissa, mut tunnisti kyllä heti bussista jäädessä että "hei me mennään tänne päin Santtu asuu täällä päin hei se on tää rappu mennään mennään jo tonne hissiin!". Kotimatkalla Helmi nukkuikin sit tosi hyvin ja kotonakin sille on uni maistunut.

Ens viikolle sit taas omat seikkailut :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)