sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Erikoisnäyttely 2011

Nyt on tämän vuoden näyttelyt kierretty! Gööttien erikoisnäyttely oli eilen ja lähdettiinkin vähän ennen kahdeksaa kohti Kaarinaa Katjan ja Elsa-göötin kanssa. Helmi kovasti murisi innokkaalle Elsalle aluksi, mutta päivän päätteeksi Elsa olikin ihan kiva göötti!
Kaarinaan tultiin vähän ennen kymmentä, olin viisaana tyttönä unohtanut meidän näyttelylaput kotiin, mutta koska oli rekkari ja rokotustodistus mukana niin saatiin uus lappu. Arveltiin että vähän ennen kolmea tai vähän kahden jälkeen olis meidän vuoro päästä kehään Helmin kanssa, mut päästiinpä sit vähän ennen neljää. Nartuilla oli tarkempi tuomari kuin uroksilla ja narttujen kehä kestikin odotettua kauemmin. Narttujen tuomarina oli siis Melanie Harris.

Elsalle tuli omasta kehästään EH, olikohan nuortenluokassa jos en väärin muista. Helmi meni siis kolmatta kertaa veteraaniluokkaan ja saikin sieltä erinomaisen hyvällä arvostelulla.
Arvostelu "8 years old. In good condition of exellent type. Good head, dark eye. Good reach of neck and good front. Correct topline. Moves well with good ride gate."
Leni Finne sanoi, että Helmillä voisi olla tummemmat silmät mutta tämän tuomarin mielestä ne olivat jo sitten ilmeisesti riittävän tummat.

Erkkarissa tuli nähtyä paljon gööttejä, näistä tuttuja olivat mm. Nea ja Dusty, sekä Terhin Milla ja Mette, eikä unohdeta tietenkään Niklasta ja Oivaa! Marjo oli myös paikalla Saaran ja Urkin kanssa, kuten moni muukin göötti omistajineen. Yli 150 gööttiä oli tänään ilmeisesti erikoisnäyttelyssä paikalla, sen huomasi siitä koir..gööttilaumasta! Tuli nähtyä Igor-göötti, joka on siis valkoinen göötti. Sen isänä on Helmin veli Nasta ja sitä kautta on varmaan valkoinen väri tullut.

Kiitos paljon Katja kun päästiin teidän kyydissä erkkariin, ei ollut mikään turha reissu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)