keskiviikko 16. marraskuuta 2011

105

Tänne ei mitään uutta. Helmi ollut tänään ok, ei oo ontunut tai mitään muuta. Kovasti olis lähdössä pitkälle lenkille, mutta en viitsi lenkittää jos särkylääkkeillä kivut vaan piilossa. Ei mee ainakaan tila huonompaan kuntoon.
Fannyn perässä on juossut taas onnellisena, mut eivät oo kyllä riehuneet niin kuin normaalisti. Fanny on ollut oudon rauhallinen sirkuskoulunsa kanssa.

Äiti kertoo, että Minni on alkanut uhmata komentoja. Sillä on tosi varma luoksetulo, mutta saattaa välillä alkaa uhmata sitä. Äiti uskaltaa jopa päästää tytön morjenstamaan muita koiria ulkona vaikka aluks sitä pelotti hirveesti että joku tekee sille jotain pahaa. Sisällä haukkuu ja ulisee kun äiti ei oo kotona, mutta nyt saatiin lainaan haukunestopanta eikä oo kaiketi haukkunut. Pitää ottaa se haukunestopanta mukaan kun Minni tulee joulukuun alussa mulle tänne, sillä kämppäkaverit repii hiukset päästään jos se ulisee täällä kun en oo paikalla.

Kauheeta, että joudun jättää mun pienen Helmin kotiin joulukuun alussa, mut yritän uskotella itselleni että se on sen omaksi parhaaksi. Olis hienoa päästä itse mukaan osteopaatille, mutta ehkä tää näinkin menee. Pelottaa vaan, että jos sen tilassa tapahtuu jotain muutosta huonompaan, niin itse oon täällä enkä sen luona. Ja se on kuitenkin mun vauva.

Enää vajaat 6 viikkoa niin saan mun aussievauvan kotiin! 2½ viikkoa niin saan sen jo ensimmäistä kertaa syliin♥

2 kommenttia:

  1. Voih, saako kysyllä, että mistä kennelistä sun aussievauveli tulee? :)

    Paranemisia Helmille!

    VastaaPoista
  2. En ollut yhtään huomannut tätä sun kommenttia ennen kuin nyt. Vinna on tosiaan tullut Minna Virtaselta Of Gurrent kennelistä.

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)