sunnuntai 20. marraskuuta 2011

107

Viikonloppuna ei olla nyt tehty oikeen muuta kun nukuttu ja käyty pissalla. Ovat saaneet Fannyn kanssa olla vaan vapaana ja käytiin ulkonakin katselemassa hevosia. Susanna on lupaillut Fannylle ties kuinka kauan että se pääsee ulos, niinpä me sit lähettiin käymään pihalla kahtelemassa vähän heppoja.
Nanna kävi Emmin kanssa päivällä meillä syömässä ja sit illalla kun Emmi lähti käymään baarissa niin Nanna tuli sitten meille kyläilemään siks aikaa. Fannyparka joutui omaan huoneeseen, ettei se ois ihan koko aikaa kiusannut Nannaa, joka sitä vähän pelkäsi. Helmi mieluummin oli omissa oloissaan eikä kauheesti Nannasta välittänyt muuten kuin sillon kun Nanna tänne tuli.

Ontunut ei ole tänään, saanut 2 kertaa 20mg särkylääkkeen, maanantaina siirrytään sit yhteen lääkkeeseen per päivä. Saa nähä mitä sit alkaa tapahtua, kun Helmi on kuiteen satunnaisesti ontunut nytkin kun on syönyt kaks kertaa päivässä lääkettä. Maanantaina pitää varmaan käydä kans ostamassa lisää noita lääkkeitä, kun nyt meni taas "ylimääräsiä" siihen että söi 2krt päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)