maanantai 14. marraskuuta 2011

104

Nooh, tällästä taas.
Viime viikko mulla oli navettaa ja samalla vähennettiin Helmin lääkitystä yhteen pilleriin päivässä ohjeiden mukaan. Perjantaina koira käveli kolmella jalalla, vasen takajalka sai luvan kulkea ylhäällä. Lauantaina sama jatkuu ja kohteena taisi olla oikea etujalka. Tästä en ihan varma ole, kun niin hankala kattoa etujaloista että kumpaa se ontuu. Lääkkeet lopussa joten koiraa ei voinut lääkitä kipuun, vaan sai vaan sen yhen pillerin päivässä.
Sunnuntaina aamulla ontui myös oikeaa etujalkaansa, särkylääkkeiden voimalla heikennettiin vähän kipua, mutta sunnuntaina illalla Helmi ontui vasenta takajalkaansa, en ihan varma ole. Pitäis kirjottaa useammin näitä muistiin!
Nooh, tänään aamulla koira kulki taas vähän huonosti. Ontui vasenta etujalkaansa koko päivän. Ulos mennessä aamulla unohti kivun hetkeksi, mutta sisälle tullessa ontuminen palasi. En tiedä nyt että feikkaako tuo vai mitä ihmettä tässä pitäis ajatella, mutta oon miettinyt että onko se vaan niin täynnä energiaa kun ei oo päässyt pitkälle lenkille ettei haluu välittää siitä kivusta vaan antaa mennä vaan täysiä. En kuitenkaan antanut ulkona juosta fleksissä vaan otettiin ihan normi nahkahihna ja oltiin ulkona joku viis minuuttia että sai tehtyä tarpeensa. Tänään illalla haettiin myös lisää lääkkeitä ja koira sai taas lääkkeen. Ruvetaan antamaan taas 2krt päivässä, koska oireet palasivat. Helmi on ollut tänään myös vähän apaattinen, mutta piristyi vähän sen jälkeen kun sai lääkkeen. Lääkkeen annon jälkeen ei ole ontunut.
Fannyn perässä ei oo kauheesti jaksanut juoksennella, mutta vähän on komennellut sitä. Ehkä se taas alkaa piristyä, kun saa taas lääkkeitä.

Aussiepennuilla oli ollut ripulia, mut nyt se on ilmeisesti voitettua ja pennut on terveitä. Olivat antibioottikuurilla ja ilmeisesti auttanut. Toivottavasti pysyvät terveinä reippaina pentuina! Maija on ilmeisesti aktiivisin jo nyt vaikka silmät ovat kiinni eivätkä vielä tee muuta kuin ryömi eteenpäin. Se olis ilmeisesti jatkuvasti menossa.

Helmille on varattu aika osteopaatille 14.11, joten silloin toivottavasti saadaan tietää onko se lanneranka mikä kettuilee.

8v 10kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)