perjantai 18. marraskuuta 2011

106

Taas tälläinen pikainen päivitys.
Helmi ontuu oikeeta takajalkaansa taas levon jälkeen. Kun tulin koulusta äsken, ei ees noussut vastaan vaan röhnötti kyljellään vaan sängyllä. Rapsuttelin hetken ja koira nousi ylös mut takapää vaikutti vähän heikolta. Voi olla että kuvittelen, mutta tuntuu että sen lannerangan alue olis kuumempi mitä muualta on. Pitää varmaan puolittaa sen aamun ja illan pilleritkin, että sais neljä kertaa päivässä lääkkeen, vois olla että kipuilu katoaa sit kokonaan.
Toinen tosi kiva juttu on Helmille tiistaina tilattu ruokasäkki.. Toimitusaika 2-3 päivää, mutta eipä oo näkynyt. Ruoka loppuu nyt, enkä oikeen tiiä mitä sit syötän tolle ettei se koko koira ala kutista taas. Varmaan pitää pyytää kyyti Kupiaiseen, että pääsee ostamaan jotain jauhelihaa. Just mun tuuria että käy näin. Ruokasäkki ollut toimituksessa keskiviikosta alkaen, matkahuollon palvelu päivittyi jotenkin, aluks siinä näkyi että se paketti on jo Joensuussa ja sieltä vielä ois kuljetus Puhokseen, mut nyt ei näy enää sitäkään.. Vaan "kuljetuksessa".

Tänään pitäis tulla vielä paljon lunta, joten toivottavasti ontuminen lakkaa ja pääsen viemään Helmin nauttimaan lumisateesta :) ♥ Kyllä se talvi vaan taitaa sieltä tulla, vaikkei sitä kyllä toivottu ole!

/ edit. klo 11.23
Helmi tosi apaattinen ja masentuneen olonen, surkeeta katsoa koiraa kun se tuijottaa takaisin surullisesti silmillään. Alle kuukaus vielä osteopaattikäyntiin, toivottavasti toi reppana nyt vaan jaksaa sinne asti. Miten se on päivässä muuttunutkaan noin surkeeksi.
Äiti soitteli kanssa siwalle ja matkahuollolle, paketin pitäis olla jo siwalla mut ei ole, missä vika? Lupasivat soittaa tai laittaa viestiä, vois alkaa pikkuhiljaa jo kuulua että missä se paketti oikeen onkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)