lauantai 29. lokakuuta 2011

103

Ja tällästä sit taas vaihteeksi..
Eilen oli vähän paniikkitilanne, aamulla kun lähdin kouluun koira oli ok, kun tulin 10.36 koulusta asuntolalle, Helmi käveli kolmella jalalla. Oliskohan ollut oikea takajalka jota piti vaan ylhäällä. Lähdin kuitenkin kauppaan, sovittiin äitin kanssa että soitan eläinlääkärille kun tullaan sieltä. Tulin kaupasta koira ontuu edelleen, soitto eläinlääkärille - Kiteen pieneläinlääkäri on sairaslomalla, pyysivät soittamaan Eläintohtori Kivuttomalle sillä siellä olis myös röntgenkuvausta varten laitteisto.
Soitto seuraavaksi Kivuttomaan, arvioitu hinta 100-150€ + aika kolmeksi. Soitin koululle ja kysyin kyytiä eläinlääkäriin, eivät suostu viemään kun on liian kaukana. Kiteen eläinlääkärille olisivat voineet viedä mut Reijola (Eläintohtori Kivuton) liian kaukana. Ei päästy sit eläinlääkäriin, kun enpä mä Kiteeltä ketään tunne ketä olis lähtenyt meitä sinne viemään. Neuvottelu äitin ja iskän kanssa, siispä apteekkiin hakemaan aspiriinia kun eivät eläinlääkärit tapaamatta kirjoita reseptiä ja Vantaalla Laaksokin just lomalla.
Lopulta annettiin Helmille aspiriinia ja saatiin koira piristymään ja kävelemään kaikilla jaloillaan. Illalla alkoi taas ontua, joten taas vähän aspiriinia ja pian koira kävelikin taas kaikilla jaloillaan.

Tänään aamulla taas aspiriinia, vaikkei koira ees ontunut. Tarkoitus pitää kivut poissa. Koira ei sit tänään ookkaan ontunut, hyvä näin. Huomenna aamulla vielä aspiriinia ja sit jätetään pois. Äiti soittaa kanssa maanantaina Laaksolle, josko hää vois kirjottaa reseptin, jos ei onnistu niin sitten soitto uudelleen Kiteelle kun pieneläinvastaavan olis pitänyt palata.

Ei olis tällästä paniikkia ollut, jos koira ei olis näyttänyt jo jonkin aikaa vinkkejä siitä että sen lannerankaan sattuu. Ei mielellään mene maahan eikä istu, jota teki jo silloin. Tilanne päästettiin kuitenkin liian pahaksi viimeksi ja nyt asiaan tarvitsee puuttua aiemmin. Kiteellä ei kuitenkaan ole osteopaatteja eikä Joensuussakaan, joten tiedä sitä minne tässä pitäis mennä. :/ Todennäkösesti se kipu heijastuu siitä lannerangasta sen jalkoihin tms. Kaikista järkyttävintä oli se, että eivät koululta vieneet eläinlääkäriin. Entä jos Helmin jalka olisi ollutkin poikki? Aarg. Menee vaan enemmän hermot itsellä tähän kouluun. Musta pitäis tulla eläintenhoitaja mut omaa eläintä ei voi auttaa?

Pentusuunnitelmista sen verran, että tänään saatiin kuvaa Nella-aussien mahasta ja oli kyllä kivan kokoinen. Nyt vaan toivotaan, että pian alkais tapahtua. Ens viikon lauantaista alkaen ovat tervetulleita pikkuisia maailmaan.

// edit. 1.30. Helmi ontuu vasenta etujalkaansa, ei mennyt sit kaikki taas niin kuin piti :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)