sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Gööttiyhdistyksen match show

Tänään lähdettiin yhdentoista jälkeen Vinnan ja Martan kanssa mätsäriin Sahaajankadun kentälle. Aiemmin en olekaan siellä käynyt, joten sen puolesta oli kiva lähteä käymään siellä. Sain ylipuhuttua äidin lähtemään mukaan, niin ei tarvinnut julkisilla säätää ja olihan se muutenkin ihan kiva kun oli joku seurana eikä tarvinnut yksin kahden koiran kanssa temppuilla.


Pienet pennut olivat samassa kehässä isojen pentujen kanssa ja siellä oli tuomarina Maiskis-kennelin kasvattaja Maija Henttonen (kasvattaa gööttejä). Kun Vinna kävi ekassa mätsärissään, siellä oli juurikin tuo sama tuomari. Silloin Vinna ei suostunut esiintyä yhtään ja nyt päästiin näyttämään että nyt me osataan!

 Ensin oli Martan kehä ja Martta esiintyi tosi hienosti. Oli tajunnut seisomisen salat vihdoin ja olin tosi tyytyväinen sen esiintymiseen. Martta sai violetin (punaisen) nauhan ja oli lopulta nauhakehässä kolmas (PUN3)!

 Vinnan kehä alkoikin melkein heti Martan kehän päätyttyä ja Vinnakin esiintyi hienosti. Hampaita ei halunnut näyttää tuomarille, mutta Maija antoi onneksi treenata sitäkin ja jätettiin Vinnalle siitä kiva kokemus. Ravaamisessa Vinna kehittyy kokoajan ja eilen kun treenattiin sitä pihalla, tuntui välillä etten meinaa pysyä Vinnan perässä enää! Sen liikkeet on kehittyneet hirmuisesti. Vinna sai vihreän (sinisen) nauhan ja nauhakehässä Maija joutui pudottamaan kaksi koiraa pois, mutta ei pudottanut meitä! Näin Vinna oli lopulta sitten SIN4. Olin tosi tyytyväinen molempiin pentuihin, kun kummankin kohdalla tuomarilla oli mahdollisuus pudottaa meidät pois, mutta ei pudottanut.

Mätsärissä oli myös Martan sisko Noppa, kenen kanssa Martta pääsikin painimaan. Painiessaan Noppa piti ihan samanlaista ärinämurinaa kuin Martta, heti huomasi että nyt on sisarukset kyseessä!
Kirsi oli myös tuomarina pienillä aikuisilla ja veteraaneilla ja kävi Marttaa moikkaamassa ennen kehien alkua. Martta on vieläkin yhtä lupaava ja Kirsi tykkää siitä kovin. Martan purenta oli myös nyt korjaantunut.










Vinnan SIN4 palkinnot

Martan PUN3 palkinnot

Vihreällä nauhalla oleva tikku Vinnan ja violetilla Martan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)