torstai 14. kesäkuuta 2012

Martan näyttelytreenit

Eilen käytiin Kirkkonummella Martan kasvattajan luona näyttelytreeneissä. Saatiin vinkkejä Martan esiintymiseen ja muutenkin saatiin treenata tosi hyvin esiintymistä. Martta meni treeneissä tosi kivasti, ainoa vaan ettei hampaiden katsomisesta tykännyt yhtään ja pöydällä steppaa. Pitää pöytätreeniä ottaa nyt kotona enemmän ja treenata hampaiden katsomista lisää. Ensin menin yhteistreeneissä Martan kanssa itse ja Kirsi meni sitten treenien päätteeksi vielä Martan kanssa. Oli kiva nähdä kuinka hienosti Martta meni vieraankin ihmisen kanssa. Treeneissä oli mukana monta muutakin Kirsin kasvattia, näihin kuuluen Martan sisko Noppa. Siellä oli myös Bodeneis H-pentueen pennuista Humppa ja Onni.
Martta myös mitattiin treeneissä 26,5cm korkeaksi, eli olin mennyt mittauksissani vain ½cm metsään! Kiitos Kirsi paljon treenien järjestämisestä, yritetään päästä toistekin mukaan!







Susanna saattoi meidät Tara-koikkeripennun kanssa Gesterbyn koululle näyttelytreeneihin ja oli tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa! Tara oli oikein suloinen pieni vauva :)


Kun päästiin treeneistä kotiin, kävin vielä vetämässä Vinnan kanssa pienet näyttelytreenit. Vinna meni tosi hienosti ja tällä hetkellä on toiveita siitä, että se Aptuksessa ravaa, seisoo ja antaa katsoa hampaat nätisti. Pitää koittaa vielä treenata lisää seisomista varsinkin (ja hampaiden katsomista), että kaikki menee sitten varmasti hyvin Aptuksessa :)
31vk/7kk 1vk, 52½cm/18,1kg

31vk
Minni täytti eilen myös 1v! ♥ Iso tyttö on jo. Helmi ei oo jaksanut vuorostaan taas tänään tehdä oikein mitään, kovin se yrittää ja haluais muttei vaan jaksa kun on niin kuuma. Vanha rouva onkin sitten saanut lepäillä ja tehdä vaan jotain pientä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)