perjantai 23. marraskuuta 2012

Osaa se sitten olla joskus paikallaankin

Mitähän sanotte, pitäiskö mun siirtää nää treenipäivittelyt kuitenkin opettajalle sähköpostitse laitettavaan treenipäiväkirjaan blogin sijaan ja laitella tänne vaan jonkunlaista koostetta siitä, mitä ollaan millonkin tehty? Oon miettinyt tätä jo jonkun aikaa, se vois olla vähän selkeämpää eikä tää olis ihan täynnä kaikkea mitä ollaan viikottain tehty. Mutta mietitään, mielipiteitä saa sanoa!

Eilen käytiin ottamassa tokoa Eevan ja Hipin kanssa ulkona. Saatiin Suski vähän kouluttamaan meitä ja taas paljon kivoja vinkkejä mitä voidaan Vinnan kanssa tehdä. Suski jopa lopuksi totesi, että kyllä sen huomaa, että ollaan treenattu - hyvä jos sen ees vähän näki sit lopulta alun sähläyksen jälkeen.
Tehtiin seuraamista, hyppyä ja luoksetuloa. Seuraamista tehtiin imuttamalla ja lelun kanssa. Ensin lelun kanssa seuraaminen ei mennyt niin hyvin kun yleensä, joten tehtiin imuttamalla niin saatiin kiva treeni. Kärryssä olon (niin sitä treenattiin myös siinä!) jälkeen Vinnan seuraaminen lelullakin onnistui paremmin. Seuraa kuulemma kivalla paikalla ja pitää hyvin kontaktia. Ja sain kuulla, että on hyvä että vaadin sen ottamaan katsekontaktin ennen liikkeelle lähtöä ja se onkin ollut hyvä omastakin mielestä.  Luoksetulon Vinna teki ekalla kertaa vähän viiveellä, ei tajunnut että kutsuin ja jouduin kutsua uudelleen että lähti. Ei ollutkaan tehnyt sitä ennen, eli pitihän sitäkin kerran kokeilla. Toisella kertaa tuli paremmin, eikä juossut ohikaan niin kuin yleensä! Hyppyä tehtiin ekan kerran pari kertaa ilman targettia ja hyppäsi yli. Tässäkin ongelmaa, kun en oikein tiedä miten opettaisin sille sen kääntymisen hypyn eteen. Nyt oon vaan hypyttänyt sen targetille ja kutsunut hypyn eteen ja komentanut siihen paikalleen. Kyllä se niin jotenkin sujuu.

Tänään sitten otettiin seuraamista ja paikallaoloa. Plus treenattiin juna-asemalla ja treenattiin koirakärryssä oloa. Paikallaoloa otettiin ensin sisällä, ensin pari minuuttia 5 metrin välimatkalla ja sitten saman verran 7 metrin välillä. Sen jälkeen ulkona 8 metrin välimatkalla ensin 1min, sitten 15 metrin välimatkalla 45 sekuntia ja istuen kaksi minuuttia. Pentu pätevin pysyi tosi hienosti. Treenattiin siinä samalla kanssa seuraamista imuttamalla. Koirakärryssä Vinna sai olla muutaman minuutin ja palkkasin siitä sitten. Ei tykkää vaan syödä siellä ollessaan, eli voisko olla että on joskus voinut huonosti siellä sisällä?
Niin ja saateltiin tosiaan Oona ja Niilo juna-asemalle ja otettiin siinä sitten imuttamalla junan vieressä tokoa plus Vinna pyörähti junan sisällä. Ei se enää sitä niin pelkää, eli toiveet on että se parin viikon päästä menee hyvin junassa.


12 yötä niin mennään kotiin, siitä suoraan sitten Nean ja Dustyn kanssa lenkille!

2 kommenttia:

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)