tiistai 13. marraskuuta 2012

Tokoilut edistyy - jos ei hyvään niin huonoon suuntaan sitten!

No kyllä ne ehkä edistyy, jos ei hyvään niin ainakin huonoon suuntaan eiku.. No kyllä ne jonnekin päin liikkuu! Tänään ensimmäistä kertaa Vinna pysähtyi liikkeestä seisomaan ilman käsimerkkiä! Ajattelin parin hyvä käsimerkkipysähtymisen jälkeen kokeilla ilman käsimerkkiä ja koirahan jäi paikalleen käskyn kuultuaan - hieno vai hieno pentu? ♥
Ollaan myös käyty edelleen treenaamassa koirakärryssä oloa ja kyllä se paremmalla mielellä sinne menee sisälle, vaikkei mielellään vieläkään. Oon miettinyt että jos vaan itse vähän lukioaamuina jaksaisi rutistaa, niin voitaisiin tehdä niin että Viik käy syömässä osan aamuruuastaan aamulla koirakärryssä, josko se tekisi siitä miellyttävämpää paikkaa vielä. Ollaan otettu seuraamista ja luoksetuloja taasen. Seuraamisessa käännöksiä mukana ja koira pysyy vierellä. Nykyään tehdään niin, että seuraaminen otetaan melkeinpä kokonaan leluilla, mutta jäävät liikkeet nameilla. Ollut Vinnalle selkeästi parempi keino ja seuraamiseen on saatu täpäkkyyttä.
Nyt taas ehkä huominen taukoa seuraamisesta, mutta vois ottaa sitä paikallaoloa. Oon ollut tosi huono nyt treenaamaan sitä, kun Vinna vaan ottaa sitä lonkka-asentoa. 3.1 lähenee kyllä, ei enää kuin alle kaksi kuukautta niin päästään käymään osteopaatilla. Peruuttamista ollaan treenattu ja voisi vielä tänään ottaa sitä jalkojen tason päälle laittotreeniäkin vähän.
Vinnasta on nyt tullut aiempaa häiriöherkempi (reagoi pieneenkin häiriöön), ehkä se oli se muistutus että ehkä pitäis taas treenata häiriössäkin sen kanssa jotain! Tuntuu vaan että ihmisillä on kaikilla jo hallikortit eikä kukaan treenaa ulkona!

Lukiojakso lähenee loppuaan ja kokeita alkaa tupsahdella.. Tuntuu, ettei oma aika riitä nyt mihinkään. Aamulla aikasin kouluun, koulusta koiran kanssa ulos, sitten syömään, sen jälkeen läksyt, koira taas ulos ja tsadaa päivä oli siinä. Ulkonakin pimenee niin nopeesti, että kun pääsee koulusta niin siellä on jo ihan sysipimeää eikä nää kävellä missään! Tulis sitä lunta, niin näkis kävelläkin taas jossain. Iltalenkillä on aina pakko soittaa jollekin että siellä uskaltaa kävellä, kun itse pelkään pimeää ja osaan kuvitella kaiken maailman murhamiehet sinne mua ja Vinnaa odottelemaan, niin sitä ei kovin mielellään kävele pimeillä teillä.. :D

Ollaan saatu myös uusi lukija huomasinpa vain, tervetuloa vaan seurailemaan meidän toilailuja! :D

4 kommenttia:

  1. Ei ei hyi lunta. Paitsi että koirien kannalta se olis ihan jees, pääsisivät rellestämään hangessa ja vähäsen raskaampi olis liikkuakin, jos ei oo kantohankea.

    VastaaPoista
  2. Pakko työntää nokka tähän väliin, että ei kaivata lunta kyllä täälläkään! :D Ei haittaa tuo vesikään mitään, kun sadekamppeen on keksitty ja loppujen lopuks aika vähän on kuitenki satanu. Harvoin litimärkänä on tarvinnu lenkiltä talsina. Pimeetä on kyllä ja missään ei nää mitään, mutta muuten kyl oikeen kiva ettei oo lunta metritolkulla ja pakkasta sata. Tämmönen talvi passais oikeen mainiosti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei usein muuta tee kun sada, kukaan ei kertonut mulle että kun lähden Kannukseen lähden jonnekin vesiademaailmaan.... :D Ulkonakin on niin pimeetä, ettei mettään pääse kävelemään iltasin. Lumi saisi tulla jo, mut ei mitään loskaa kuitenkaan.. :D Voi olla et munkin mieli muuttuu sit kun sitä lunta kyllä tulee.

      Poista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)