perjantai 20. joulukuuta 2013

jouluksi kotiin !

Meillä voidaan hyvin. Käytiin torstaina aamulla eläinlääkärissä, kissalla kaikki ok. Mikä tärkeintä, ei tyrää. Kova patti on mahdollisesti arpikudosta, näin eläinlääkäri epäili. Tammikuussa pitää käydä näyttämässä pattia vielä uudelleen, mutta tällä erää kaikki hyvin. Maanantaihin asti pikkukissalla ab-kuuri ja sen jälkeen pitäisi poistaa tikitkin.

Nyt istutaan Särmän ja Epun kanssa junassa. Pitäisi saapua Turkuun klo 16.55 (tässä on yksi vaihto vielä Tampereella), eli tuntia aiemmin mitä alunperin muistin. Tää odottaa niin, että pääsee näkemään oman pienen pienen lapsen taas. Treenikamppeet mukana, että myö päästään taas treenaamaan!

Särmän kanssa on niin kiva matkustaa, kun se nukkuu niin kiltisti vaan junassa. Saa nähdä, mitä meidän Kannukseen paluusta lopulta tulee kera kahden koiran ja kissan. Eevan kanssa pohdittiin, että mun pitää varmaan ostaa joku pulkka missä vedän Eppua sitten Kannuksessa.. Ja siihen vois saada jotain muutakin tavaraa. Hienoja suunnitelmia, jotka menee pilalle jollain tapaa aina!

Kannuksessa on taas liikkeellä nenäpunkkia, toivon todella, että me vältytään siltä. Ei Särmä ole ollut kontaktissa nenäpunkkikoirien kanssa, mutta samoissa paikoissahan sitä kuiteen liikutaan. Eipä tuo ainakaan vielä pärski tai mitään. Toivottavasti ei alakaan pärskiä.

Vinna on myöhässä juoksujensa kanssa! Se on aina aloittanut ne ennen Hippiä, mutta nyt ei kuulu eikä näy, vaikka Hippikin aloitti juoksunsa jo! Mun tuurilla Pips aloittaa ne viikon sisällä siitä, kun ollaan tultu Kannukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)