tiistai 17. joulukuuta 2013

pikkukissa ja pikkukissan patti

Kirjoitin tänään aiemmin siitä, kun kaikki on hyvin. Epulle ilmestyi leikkauksen jälkeen jossain vaiheessa patti vatsaan. Se on suhteellisen iso pienellä kissalla ja se on kova. Oon kokoajan ajatellut, ettei se oo mitään pahaa, se vaan kuuluu olla siinä ja se lähtee kyllä pois kun haava paranee. Sitten menin ja kysyin siitä eläinlääkäriltä.

Viestin keskellä oli tälläinen lausahdus "toivottavasti ei tyrää". En enää tiedä, mitä pahaa ollaan tuon kissan kanssa oikeasti tehty. Eikö ollut jo tarpeeksi se suolitukos ja se puolentoista viikon sairastelu ja mun yöheräämiset? Kissa voi edelleen hyvin, mutta voi itku jos sillä on nyt joku napatyrä.

En ole varma, voi olla että muistan väärin. Mielestäni aiemmin tuo patti oli osittain kova, mutta osittain sellainen ällön löllö. Nyt se on kokonaan kova. Olen nyt sitten perehtynyt napatyrään kissoilla ja voi itku että taitaa taas tulla ell-reissu. Jos vaan saadaan aika elälle enää tälle viikolle. Toivon todella, että saadaan.

Koskahan nää murheet mahtaa jo riittää? Eiköhän ala olla pieni kissakin kokenut jo ihan tarpeeksi. En enää tän jälkeen sano, että joku eläin taitaa olla terve ja että se taitaa parantua. Viimeksi kävi ihan samalla tavalla.

Kunpa se nyt olisikin jotain muuta. Vaikka sitä kudosnestettä tai sidekudosta tai mitä tahansa. Jotain mitä ei tarvitse leikata.Voisiko se vaan nyt vihdoin olla ihan kunnossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)