lauantai 14. joulukuuta 2013

Mikään koti ei ole täydellinen ilman kissan tassujen tepsutusta.

Tänään on päivä numero 11 Epun sairastamisen alkamisesta. Olin jo pohtinut, että odotetaan maanantaihin. Seurataan kissaa ja toivotaan, ettei sen kunto romahda. Ja lopetetaan se maanantaina.

Perjantaina Eppu oksensi antibiootit ulos. Sen jälkeen se vähän piristyi. Se suostui syödä Nutriplus -geeliä itse ja vesi pysyi sisällä. Pohdin ja pohdin, pystyykö sen kanssa odottaa maanantaihin. Sitten juteltiin eläinlääkärin kanssa. "Se pitäisi ilmeisesti avata ja kontrolloida suolisto. Heikko kunto aina arveluttaa." Ja näin klo 14.30 lähdettiin koulun kautta järjestetyllä kyydillä eläinlääkäriin.

Ell varmisti minulta moneen kertaan, että tiedostanhan minä riskit. Ja tottakai ymmärsin ne. Pakko se oli avata, koska sen olo ei kohentunut ja ell tunsi suolessa jotain kovaa. Kissa nukutettiin ja vietiin leikkauspöydälle. Ell valmisteli sitä leikkaukseen ja sitten meni sähköt. Onneksi ei ollut kerennyt avata kissaa. Sähköjä ei kuulunut takaisin, joten ell haki lisävalaistuista ja aloitti leikkauksen. Suolistoa suojaavasta paikasta löytyi märkivä tulehdus, jossa oli ilmeisesti vähän mätää. Sen jälkeen ell löysi tukoksen. Pian tämän jälkeen sähköt palasivat, juuri sopivasti vierasesineen poistoon.

Vierasesine. Se oli joku todella kova muovinpala. Tummaa vihreää muovia. Minulla ei ole mitään käsitystä, mistä se on syönyt sen. Ja kuinka se on ylipäänsä päätynyt syömään niin ison, kovan palan muovia. Se varmaan jääkin arvoitukseksi.

Päästiin eläinlääkäristä pois taksilla. Illalla odoteltiin kisun heräämistä ja sieltähän se sitten heräsi ♥ Siinä itse osasi huokaista syvään helpotuksesta. Tänään se on syönyt, juonut, kehrännyt, pessyt itseään ja hakenut ihmiseltä huomiota. Kun sille juttelee, se katsoo päin. Se loikkii tasoille. Vähän epäilyttää huokaista helpotuksesta, mutta ehkä uskallan tehdä sen.

Minun pieni kissa taitaa parantua ♥


ps. Tarkoitus uudistaa nämä sivut lähipäivien aikana!

pps. Viikon päästä minulla on oma aussielapsi sylissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)