perjantai 6. joulukuuta 2013

pikku kissa sairastaa

Viikko että Vinna tulee kotiin.

Epulla on todennäköisesti suolistotulehdus tai joku sellainen. Käytiin eilen eläinlääkärissä, Kokkolassa Ari Murnieksilla. Saatiin ab-kuuri ja nyt pyörii kolmas päivä minä tuo kissa on kipeä ja oon itsekin niin huolesta kipeänä, vaikka se kai voi jo paremmin. Eilen söi kupillisen kanaa ja riisiä, tänään ei ole suostunut syödä mitään vielä. Eikä ole ulostanut eläinlääkärikäynnin jälkeen.

Suolistotulehduksen mahdollinen syy on raakaruokinta, joten en usko että Epulle sitä enää uskallan syöttää.. Meidän raakaruokintakokeilut oli siis siinä. Vaikka kyllä tuo raakaruuan ohella on tähänkin asti syönyt märkäruokia ja kuivaruokaa.

Ei meidän taloon varmaan tällä hetkellä kuulu muuta. Odotellaan kissan parantumista ja pohditaan tuleeko messariviikonlopusta sittenkään mitään. Tänään ois hallilla mätsäri ja ois kiva lähteä sinne Särmän kanssa. Mutta liekö uskallan jättää Eppua yksin.

Pöytyän perheelle on varmaan tänään tiedossa pieniä muutoksia.. Toivon mukaan pääsen niistä tänne tänään vielä tarkemmin kirjoittamaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)