keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Ihanhelmi A-pentue

Vihdoin olen äidin luona Riihikoskella ja saanut sylitellä pentuja mielin määrin. Maanantaina oli vuorossa pentutestaus. Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni pentutestaamaan pentueen ja lopputulemaan olen ihan tyytyväinen. On asioita, joita tekisin nyt toisin, mutta pääasiassa olen tyytyväinen tähän testiin. Onni, että ensimmäinen kerta äidin pennuilla ;) Pentue on todella tasaisen oloinen luonteeltaan ja toisaalta kiva, että minun ensikosketus siihen oli pentutestin kautta.

Tänään oli vuorossa eläinlääkärillä terveystarkastus. Kaikilla pennuilla oli kaikki hyvin ja ovat terveitä lapsia. Aimolta ei löytynyt toista kivestä, mutta se ei kyllä malttanut olla paikoillaankaan yhtään. Ihmettelen suuresti, että eläinlääkäri löysi sieltä edes sen yhden sillä riekkumisella.

Toivoa pennut ällöttää kovasti eikä tykkää niistä yhtään. Pakenee sohvalle, tuoleille jne sekä hyppii jopa maasta keittiön pöydälle asti. Jos pentu tuijottaa Toivoa haukkuen, niin Toivo yksinkertaisesti vaan kääntää päänsä pois ja esittää ettei kuule eikä näe. Toivokin sai onneksi hetken lomaa pennuista päästessään iltalenkille Martan, Sylvin sekä Tellu-göötin kera ;)

Nyt alle vähän kuvasaastetta, tässä esittäytyvät kennel Ihanhelmin ensimmäiset pennut! Ikää heillä on kuvissa 6 viikkoa ja 5 päivää. Pennuista Aito Frendi eli Alma on jäämässä äidin luokse kotiin.

Ihanhelmi Armas Ahmatti

Ihanhelmi Ainoa Oikea

Ihanhelmi Aimo Aivastus

Ihanhelmi Aina Ilona

Ihanhelmi Aito Frendi "Alma"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)