perjantai 16. huhtikuuta 2010

Agilitymöllit ojangossa 15.04

Käytiin ojangossa sitten agimölleissä, tavoitteet eivät olleet korkealla, koska en uskonut että niistä voisi sitten jotain tullakin.
Huomasin heti Ojangossa, että Helmillä on energiaa vaikka millä mitalla ja että se varmasti juoksee radalla. Radalle mentäessä jännitti siis ihan hirveästi, kun tolla koiralla sitä energiaa oli niin paljon ja olihan noi sentään kevään ekat möllit!
Alussa tuli pientä säätöä, kun koira ei pysynyt lähdössä.. siinäpä sitten suora lähtö, sähellettiin heti kolmannella esteellä, muttei kieltoa tai mitään kuitenkaan!
Radan lopussa koin älynväläyksen, ratahan oli ollut nollarata, vauhtiakin oli normaalia enemmän! Kun tulokset sitten tulivat, oltiin 8:nella sijalla, jos yhtä ulkopuolista ei laskettu mukaan! Vau!
Sieltä tuli sitten toka nolla mölleistä, vielä kun yks saataisiin, niin sitten koitetaan päästä agirotuun gööttijoukkueeseen.

Kiitti ihan superisti Jennalle ja Otolle seuranpidosta, kivaa oli (: Sannillekin kiitos suuri kun jaksoi videoida meidän radan mun kameralle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)