lauantai 10. huhtikuuta 2010

Remun täytteinen päivä

Kina tuli eilen meille hoitoon ja sen agireenit jäivät sitten väliin kun iskä ei kipeenä jaksanut illalla lähteä. Kina lähti sitten tänään aamulla mun ja Helmin mukaan meiän reeneihin. Reenejen jälkeen oli sitten tarkoituksena lähteä Sannin ja Remun kanssa koirapuistoon, antaa koirien vähän purkaa sitä ylimääräistä energiaa.

Oli kivat reenit, tehtiin niitä esteitä mitä ei paljoa talvikauden aikana ollut otettu sekä kokeiltiin ensimmäistä kertaa okseria, joka menikin hyvin (toisin miten oli pelätty..)!
Sanni ei kauheesti tykännyt kun olin Kinan ottanut mukaan meiän reeneihin, Kina oli muka liian hyvä, mut kyllä se tosiaan aika mahtava onkin radalle päästessään. Kina esitti radalla ettei ole koskaan kuullutkaan komentoa "pinta", mikä pitäisi toteuttaa puomin kontakteilla..kyllä mä sain sitten sen lopulta niille stopattua. Seuraava ongelmakohta olikin keinu, joka saatiin kuitenkin hyvin suoritettua :) Kyllä se vaan aika mahtavasti meni sen radan!
Reenien lopuksi otettiin ryhmän koirakoilta suoritusajat, kuinka nopeasti puomi suoritettiin. Sen pitäisi olla paljon nopeampi sitten puolen vuoden päästä. Helmin puomin suoritusajaksi tuli 3.56 sekuntia, toisella kerralla 3.97 mutta se johtui siitä kun mä hidastin pysäyttääkseni sen kontaktille. Kyllä se nopeemmin meni sitten kun ei aikaa otettu, vaan kokeiltiin vaan miten sen saa menemään nopeasti. Ei saisi ollenkaan pysäyttää kontakteille, tai mä hidastaa vauhtia, kun sitten se rupee heti tökkimään.

Heti treenien jälkeen treffattiin Linda ja Dina, joille lahjoitin mätsärimainoksia petsiemätsäristä, kun Linda ei itse niitä pystynyt tulostamaan. Sen jälkeen matka jatkuikin isän vanhempien kyydillä kohti simonkylää/ hiekkaharjua jossa tavattiin Sanni ja Remu, joiden kanssa lähdettiinkin sitten puistoilemaan.
Puistossa Kina hokasi heti kamalan vesilätäkön, minne sen jalat upposivat miltei kokonaan. Fiuum koira olikin jo siellä, hupsis, bussillako meidän piti mennä kotiin?
Yhdessä Remun kanssa Kina sitten nouteli palloa puistosta ja juoksentelivat siellä, Helmi nyt teki mitä göötin kuuluu tehdä - haukkui ja kerjäsi ruokaa. Mitäpä muutakaan.
Riehuttamisen jälkeen mentiin bussilla kotiin eikä mennyt kauaakaan, kun Kina tultiin hakemaan kotiin. Helmi oli aivan onnessaan, kun Kina häipyi, sai vähän omaa rauhaa.

Saatiin sitten Sannin kanssa neronleimaus ja päätettiin lähteä puoli seitsemältä käyttämään koiria. Lopulta lenkki lykkääntyikin seitsemään, jolloin nähtiin hiekkaharjun koulun lähellä. Melkein myöhästyttiin bussista jolla sinne piti mennä, sai juosta että kerettiin..miten mä aina onnistunkaan tässä?? Sieltäpä lähdettiin sitten kävelemään Koivukylän koira-aitaukselle päin jutellen niitä näitä. On se kyllä ihan eri asia kävellä yhdessä jonkun kanssa, kuin yksin! Käytiin koira-aitauksella pyörähtämässä ja kahdeksalta lähdettiin sitten kävelemään takaisin päin.
Meidän bussi lähti paloasemalta n. 20.50 ja kotona oltiin vähän yhdeksän jälkeen. Koira oli ihan naatti kävelemisen jälkeen, kotona painui heti juomaan ja nukkumaan. Ainakin luulisi nukkuvan yön hyvin!

Sannin kanssa vähän suunniteltiin, että huomenna lähettäisiin illalla taas uusiksi lenkille! :)
Kiitos kivasta päivästä, kuvia tulee kun jaksan siirtää koneelle :)

1 kommentti:

  1. Heehhhee, mehän lähetään tänään lenkille! :D Usko pois vaa x)

    VastaaPoista

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)