sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

sitä sun tätä..


Tiistaina käytiin Miran ja Repen kanssa ojangossa vähän agittelemassa, vedettiin jonkinlaista rataa mikä päätettiin vasta sieltä. Tehtiin sitten melkeinpä sitä samaa, mitä me oltiin reeneissä vedetty kerran, putken paikka vain vaihdettiin.
Mira ja Repe tulivat Hakunilaan bussilla, minä kun olin siellä jo, kun olin Lakun käynyt lenkittämässä. Menin sitten bussipysäkille näitä vastaan ja Mira soitti että he olivat jääneetkin yhtä aikaisemmalla pysäkillä pois sieltä bussista..ei kun lähtö toiseen suuntaan näitä vastaan.
Ojankoon käveltiin kuntopolkuja pitkin, peltoa pitkin ei viitsitty mennä, kun pelättiin sen olevan aivan kamalassa kunnossa, takaisin päin kun lähdettiin, huomattiinkin että siinä menee hiihtoladut, mutta päätettiin sitten kuitenkin mennä kuntopolkuja pitkin takaisinkin, mutta tällä kertaa eri reittiä..tämä väärä reitti tuli sitten lopulta meidän kohtaloksi, mentiin aaaivan väärään suuntaan, mutta löydettiin kuitenkin lopulta fazerilalle, josta käveltiin 62 pysäkille, tarkoituksena mennä Tikkurilaan.
Bussipysäkille kävellessä nähtiin jo kaukaa, että menikö bussi vai eikö, joten 20m päässä bussipysäkiltä iski kamala kiire, koska me oltiin kävelty aivan varmasti väh. 5min sitä tietä mistä näki bussin tulevan, joten sen olisi pakko mennä hetkenä minä hyvänsä. Lopulta pistettiin juoksuksi, päästiin pysäkille, katsottiin milloin bussin pitäisi tulla, ja siinä olikin että se tulee juuri siihen kellon aikaan ja sieltä se sitten tulikin!
Tikkurilaan päästeesä käveltiin ent. karvaisten kavereille (nyk. 4pets tms), mutta se oli mennyt jo kiinni kuudelta ja kello läheni seitsemää. Kiireen vilkkaa käveltiin sitten toiselle eläinkaupalle joka meni seitsemältä kiinni. Katseltiin siellä hetki näyttelyhihnoja ja nameja, mutta sieltä ei kuitenkaan löytynyt mitään mukaan otettavaa, joten matka jatkui kohti toista eläinkauppaa joka meni myös seitsemältä kiinni. Minuuttia vaille seitsemän oltiin liikkeessä (tikkurilan akvaario ja lemmikki) ja myyjä oli niin kiva, että antoi meidän vielä käydä katselemassa nameja ja hihnoja. Siellä ei kuitenkaan ollut yhtäkään näyttelyhihnaa, joten mukaan tarttui vain luun muotoisia nameja Helmille.
Sen jälkeen tallusteltiin Tikkurilan asemalle, eikä mennyt kauaakaan kun bussi sitten tuli sieltä ja päästiin kyytiin. Mira soitti itselleen kyydin meidän talolta kotiin, kun bussi ei mennyt niille asti, vaan siinä olisi ollut vielä kilometrin kävelymatka.
Kiva päivä oli, jalat siitä kipeiksi tulivat, mutta kiitti silti Miralle kun ylipuhui meidät lähtemään mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)