sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

uimakoulua..

Lähdettiinpä sitten perjantaina Jeminan ja Jasun kanssa Ojankoon, niillä alkaa maanantaina tokotreenit siellä, joten lupasin lähteä Helmin kanssa näyttämään, miten sinne Ojankoon pääseekään.
Jemina nousi Itä-Hakkilan koululla 87 kyytiin, missä me jo oltiin, kun tultiin aikaisemmin kyytiin. 87 mentiin sitten Hakunilan keskustaan, sieltä lähdettiin sitten kävelemään kohti Ojankoa. Päätetin että me voitaisiin kokeilla, miten siitä pellon kautta pääsee sitten kulkemaan, ja keskellä peltoa ollessa kaduin sitä syvästi..kengät oli litimärät, kun ei jaksettu kiertää hiihtoladun mukana, vaan sai taiteilla lumihangessa. Lenkkarit jalassa. Silloin tuli sellanen olo, ettei muuten varmasti mennä samaa reittiä takaisin, vaan kierretään niitä kuntoratoja pitkin pois..
Jotta me päästiin ojankoon, meidän piti hypätä jonkun ojan yli, siinäpä ne kengät sitten kastuivat vähän lisää kun se oja oli aika leveä..jee! Selvittiin kuitenkin ojankoon, missä oli meidän lisäksi kaksi muuta koirakkoa, tunnistin jo kaukaa Nean ja Emman, eikä mennyt kauaa tajuta, että niiden seurassa olivat Riitta ja Fiilis. Helmi kävi vähän tervehtimässä Emmaa yhdessä Jasun kanssa, eikä sillä mennyt myöskään kauaa tunnistaa, että Emmahan se vaan on.
Otettiin Helmin kanssa vähän tokoestettä siihen alkuun, sen jälkeen kontaktiesteitä + rengasta. Taisi siinä keinun vieressä pöytäkin olla jota otettiin vähän. Sen jälkeen tekeminen vaihtui enimmäkseen tokoiluksi, otettiin paikallamakuuta, seuraamista ja perusasentoa. Ja hyvinhän toi meni, vaikka paikallamakuussa ei ois tahtonut pysyä paikallaan - olihan siinä nyt agilityesteitä vieressä, ja lähellä niitä ei voi pysyä paikallaan kun pitää kiiruhtaa agiliitelemään..huoh. Kyllä se kuitenkin jotenkin pysyi ja luoksetuloissa oli ainakin vauhtia! :) Tokoilujen jälkeen otettiin vähän keppejä, ja sellaista rataa missä oli pöytä, aa, kepit ja keinu :)
Jemina tekee Jasusta tokokoiran, Jasu meni kiltisti puomin ensimmäistä kertaa, ja vaikka Helmi oli säikäyttänyt sen pienen raasun putkesta ulos säntäämällä kun Jasu siinä edessä oli, suostui Jasu putkenkin menemään useampaan otteeseen! :)
Nean ja Riitan lähtiessä pois ojangosta, kipitettiin sille kentälle missä ne olivat olleet, kun sieltä löytyi 7 hyppyä + putki. Pientä rataa vedettiin sitten Helmin kanssa siinäkin, Jemina kokeili Jasunkin kanssa hyppyjä ja tulin siihen tulokseen, että se saa kyllä Jasusta akilitikoiran jos haluaa!
Takaisin kotiin päin lähdettäessä, Jemina opetti Helmiä uimaan - ojaa ylittäessä maa pettikin Jeminan alta, ja tämä putosi ojaan. Naurua kyllä siinä riitti.. Henna ei ole suostunut Helmin kanssa vesileikkejä vielä leikkimään, Jemina sitten päätti päästä ensimmäisenä Helmin suosioon..Hennan pitää ruveta kirimään, pian Helmi ei tykkää siitä enää ollenkaan! Se vasta kurjaa olisi jos mikä!
Käveltiin sitten pysäkille päin, Jemina litimärkänä ja mä naureskellen siinä vieressä. Koirat sai juoksennella vapaana. Jotta aikaa säästyi, päätettiin sittenkin mennä pellon poikki ja kengät taas täynnä lunta..plääh.
Kun oltiin ihan pysäkin vieressä, joku porukka juoksi pysäkille päin, pysäkille ne kuitenkin pysähtyivät ja sanoivat niin että mekin kuultiin, että 87 se vaan on. Siinä vaiheessa me pistettiin juoksuksi, bussin ei olisi vielä kuulunut edes tulla! Joku muukin meni siltä pysäkiltä 87, joten mekin kerettiin mukaan. Lopulta bussissa selkisi, että olin tainnut toisen kerran katsoa aikataulut väärin...mulle ei enää aikataulujen näyttöä kiitos.
Kerettiin kuitenkin bussiin, mä tosin en kerennyt vaihtaa kenkiä, mutta hyvä vaan, ei kahet kengät menneet märiksi vaan pelkästään toiset niistä.

Kiitti Jeminalle tosi paljon seurasta, oli päivä jota en unohda ikinä :"D Vielä kun sai sen sun uintireissun videolle, voi vaan naureskella ja katsoa sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)