sunnuntai 20. helmikuuta 2011

ai se sama koira vai?

Helmi on piristynyt tosi paljon sen osteopaattikäynnin jälkeen, mut niinhän sen pitikin piristyä ja hyvä noin.
Me ollaan otettu tokoa nyt vähän enemmänkin, kun koiralla on ollut virtaa tehdä. Perusasento alkaa olemaan perfect, mutta seuraamista pitää vielä vähän hioa. Tokokoe 2.6 täältä tullaan! Maahanmenoa en oo uskaltanut tehdä vielä ilman istumista, kattoo sit maaliskuun osteopaattikäynnin jälkeen, että onnistuuko sillon. Nyt se voi vielä sattua sinne lanteeseen.
Eilen käytiin juoksentelemassa pellolla ja revittiin kilpaa Helmin uutta narulelua. Niin innoissaan toi oli, että se lähti myös noutamaan sitä. Kyllä se aiemminkin on niin tehnyt, mutta tosi harvoin ja innostus lopahtaa nopeasti.
Tänään sit ulkoillessa Helmi rupes yhtäkkiä tuijottamaan mua, ja pian rupeskin kauhea hihnan repiminen, Helmi repi sitä vaikka miten paljon ja oli tosi onnessaan. Se saikin sit lopulta taluttaa itseään (samalla huitoi kyllä itseään sillä hihnalla hurrrjasti ravistellen...).

Niin ja eilen haettiin mummolta Helmille hienot tossut! Kunnolla ne ei vaan jalassa meinaa pysyä, mut jotenkin ees. Aluksi ne oli Helmin mielestä maailmanloppu, koiraparka käveli linkuttaen eteenpäin nostellen jalkojaan ylös. Takajalkoja myös venyteltiin. Lopulta Helmi yritti repiä tossuja hampaillaan irti, ulkona niistä ei kuitenkaan välitetty, kaksi tossua kuitenkin putos jalasta, joten oli pakko ottaa loputkin irti, jotta ne ois tallella vielä seuraavanakin päivänä.
Äitin ehdotuksesta ehdotan mummolle, että tekee ne tossut samalla systeemillä kuin kurarukkasetkin, eli sinne sellainen kuminauha. Musta kyllä tuntuu, et ne kaipaisi silti jonkun pidikkeen siihen, millä se kietaistaan tassun ympäri.. Jos ei tarranauhalla pysy, niin miten ne pysyisi kuminauhalla.. No ehkä jos siinä ois kaks kuminauhaa, enpä tiedä.



jonkinlaista seisomista.
Lelun repimistä.

"Kato nyt mamma kun mä tuon tän sulle!"

Pinkkinarulelu on vaan niiiin kiva ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)