lauantai 5. helmikuuta 2011

my little fighters ♥

Hyvin Helmi jaksaa, tilanne on aivan toinen verrattuna eiliseen. Luultavasti sama juttu kuin ekalla kerralla, mutta vain lievempänä. Kasvattajaan otettu yhteyttä ja kysytty neuvoa ja vinkkejä siihen mikä voisi olla. Selän välilevyssä luultavasti jotain, mut hienosti koira on tänään jaksellut. Mamman murunen ♥
Nyt seuraillaan, valmius kuitenkin lähteä eläinlääkäriin maanantaina tilanteen niin vaatiessa. Selkä- ja olkanivelet pyritään kuvauttamaan maalis-huhtikuussa rahatilanteen niin salliessa. Agility todellisessa harkinnassa, jatketaanko vai ei.

Myös Eppu-poika 11vk kotiutui tänään! Kummitäti sanoi, että on rauhallinen, eikä turhia riehu. Meillä niillä on ollut Matin kanssa bileet pystyssä ja ovat riehuneet minkä ovat kerenneet! Tepon kanssa ei pikkunen vielä kunnolla tuu toimeen, mut ehkä se tästä. Eppu ei välitä mistään yhtään ja koiran häkin luoksekin on miljoona kertaa mennyt. Ovelasti myös käynyt hyllyn alta Tupea kurkkimassa, Helmistä ei välitä yhtään. Mut Matti on Epun suojelusenkeli, pesee ja vahtii pikkuveikkaa jatkuvasti ja kauhee huuto pystyyn kun ei veikkaa näe. Teppokin jaksaa yrittää tehdä Epun kanssa tuttavuutta, vaikka sähinää sieltä tulee.

Meidän pikku-Epsukka ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)