tiistai 8. helmikuuta 2011

this game end when we win

Yhdessä me pystytään mihin vaan. Kunhan me pidetään yhtä niin saadaan kaikki onnistumaan. Ei me luovuteta. Rakas kyllä sä vielä oot kunnossa joku päivä, vaikka siellä pilven päällä sitten.

Helmillä meni takapää alta eilen yhdessä vaiheessa. Meinas itku taas päästä. Mut ehkä se tästä. Ensi viikolla on edessä joko koiran selän kuvautus tai sitten käydään Laaksolla hakemassa särkylääkkeitä. Mut ei se oo reilua koiralle, että se jotain särkylääkkeitä vaan vetää. Mieluummin sit sanotaan hei, kun et se elää niiden särkylääkkeiden varassa.

Äiti oli yhteydessä eläinsairaala Aistiin, sieltä tuli arvoitu selän magneetti-kuvauksen (? tai röntgen en ole varma) hinta. Korkeimmillaan 900€. Ei tollasia rahoja ihan heti mistään kaiva. Mä oon myös ollut yhteydessä pariin eläinlääkäriasemaan, toivottavasti sais vastausta pian siitä hinnasta. Aistista saatiin myös ohjeet, että koira täydellä levolla seuraavat 2 viikkoa ja särkylääkkeitä ainakin tää viikko. Näin siis toimitaan. Agilityreeneissä käyn Laksun kanssa nyt seuraavat kerrat, Helmi saa levätä vaan rauhassa.

Rakas parane pian ♥

Viime torstaina mun ensimmäinen hoitokoira nukkui pois. Suuret osanotot myös Maisalle. Heihei Lyyti, nuku hyvin rakas ♥

Tässä vielä kuva rakkaasta Lyytistä ♥

Ja tässä Lyyti ja Laksupaksu ♥

// edit.
Me mennään Helmin kanssa tiistaina osteopaatille Sipooseen toivottavasti sieltä selviää jotain tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)