perjantai 25. helmikuuta 2011

riihikoskella vaihteeksi!

Käytiin sitten hiihtolomaviikolla vierailemassa Pöytyän Riihikoskella, blogin kirjoittajatyttelin kummitädin luona. Koirat pääs tällä kertaa mukaan ja Eppukin tietty morjenstamaan äippää ja pikkuveikkaa! Ozzy-setäkään ei jäänyt huomioimatta ja mahdollinen Lilo-iskä oli yhtä pelottava kuin aina ennenkin!

Käytiin Helmin kanssa kävelemässä vähän Riihikosken maisemissa, Tupekin sai niihin vähän tutustua. Tupe 8vk oli myös aiemmin käynyt siellä, matkalla kun oltiin menossa kotiin kasvistädin luota. Helmi sen sijaan oli vuonna 2009 mukana Riihikoskella Matin ja Lissun kanssa.
Tupen kannalta matka oli suuri erhe, se raukka kun stressasi niin paljon uudesta paikasta varsinkin kun sen seurana ei äiti ollut koko aikaa. "Meidän" kämpältä kuului jatkuvasti ulvontaa kun Tupe raukka luuli että se on hylätty yksin. Helmikin sit Tupen ulvoessa innostui haukkumaan. Onneks ei ollu meidän naapurit jotka sitä joutu kestämään...
Eppu ei stressannut yhtään reissaamisesta, aluksi se autossa vähän huusi, mut nukkui sit suurimman osan matkasta. Perille päästäessä se innoissaan meni leikkimään Igorin ja Ozzyn kanssa. Kynitty Lilo oli tosi pelottava ja hyvä että Eppu uskals sitä mennä moikkaamaan.. Kauhee sähinä vaan aina kun Lilo tuli vastaan!

Matti ja Teppo oli sit lopulta onnellisia kun palattiin kotiin - ja Tupe kanssa! Oli kiva reissu, pääs näkemään Ompun vauvatkin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)