perjantai 4. toukokuuta 2012

Talviturkin heitto ja korvien asento

Viipu-Iipu heitti tuossa muutama päivä sitten talviturkkinsa hyppäämällä uudelleen sinne lampeen... Tällä kertaa ei vaan ollut jäätä siinä alla mikä olis kestänyt, mutta pikkulikka ei sitä tainnut tietää. Sinne se komeasti siis molskahti ja sai uitua rantaan räpiköiden. Ehkä se oppi tuosta sitten jotain? Tai no, ei välttämättä. Ainakaan ei oo uudelleen sen jälkeen hypännyt sinne!

Vinnan toisen, paremmin asettuneen korvan liimat petti eilen ja tänään leikkasin liimapaakut pois sen korvista. Ei ne liimat ja karvojen napsimiset korvien päältä sit lopulta niin paljoa niitä korvia nostaneetkaan, pitää koittaa ohennussaksilla napsia sitä karvaa niiden korvien päältä vielä pois jos ne sit nousis vielä vähän. Ei varmaan mee kauaa, että toinenkin korva on villi ja vapaa. Kyllä se vielä aika hyvin on kiinni, mutta niin oli tuo toinenkin vasta. Ihan hassua kun sen korvat nyt liikkuu eikä napita vaan tietyssä asennossa! Toinen korva, missä liimat vielä on kiinni, voi mennä kyllä ruusulle sit kun sekin on villi ja vapaa, mutta eipä se itseä haittaa. Noin se kelpaa mulle oikein hyvin. Vaikka sen korvat ei oiskaan täydelliset niin hyvä että se on itse muuten täydellinen ;)

Helsingin pentunäyttely lähenee, aikataulut oli nyt julkaistu netissä. Monta pientä miniaussia saapuu paikalle, ilmoitettuna taisi olla 14kpl. Ryhmiksen puolella cockereita oli ilmoitettuna 15kpl. Saas nähdä miten tuo kalju Minni siellä pärjää, kun on päättänyt viimeisetkin karvansa pudottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)