sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viikonloppu tiivistettynä

Aloitetaanpa vaikkapa lauantaista. Elina tuli Annin ja Nellin kanssa puoli yhden aikaan meille ja lähdettiin siitä kävelemään kummun kautta koirapuistolle ja koirapuistolta samaa reittiä takaisin meille. Martta ja Nelli juoksivat menemään ja Vinna yritti vähän väliä tunkea paineihin mukaan, mutta sitä ei niihin oikein huolittu. Martalla ja Nellillä oli kuitenkin tosi kivaa.







Elinan lähdettyä meiltä, lähdettiin Minnin kanssa käymään Vuosaaressa Katariina Leivon luona trimmissä. Oltiin onnistuttu lihottamaan hiirtä hieman ja hiiri puolestaan oli kasvattanut karvaansa vähän lisää! Saas nähdä mikä on "tuomio" sitten torstain pentunäyttelyssä. Suuret ei oo odotukset, mutta elätellään toiveita edes EH:sta, sillä nätti tyttöhän tuo on vaikka kalju onkin. Kuitenkin varauduttu on siihen, että sieltä voi H myös tulla.
Minni 11kk, ennen trimmiä

Nyt sunnuntaina sitten ohjelmaa riitti taas koko päivälle. Ensin lähdettiin yhden aikaan päivällä Johannan ja Sopsi-cockerin kanssa Viertolaan mätsäriin. Meidän porukasta mukaan lähti Vinna ja Martta. Martan varassa suurimmat odotukset, mutta uskoa kuitenkin Vinnaankin jos se vaikka osaisi käyttäytyäkin.

Ensin oli pienet pennut. Martan pareina olivat sheltti ja cockeri, ja näistä kaikki saivat punaisen nauhan. Martta esiintyi oikein mainiosti kehässä ja olin tosi tyytyväinen siihen. Punaisten kehästä taidettiin pudottaa kaksi pois ja sen jälkeen tuomari sijoitteli loput. Martta oli PUN1. BIS-kehässä neiti onnistui vielä myöhemmin hurmaamaan lisää tuomareita ja olikin lopulta BIS3.

Vinna ei esiintynyt kehässä oikein ollenkaan. Sain sen välillä seisomaan ja kerran ravaamaan, mutta muuten menosta ei tullut oikein mitään. Saatiin sininen nauha ja sinisten nauhakehässä tuomari sijoitti meidät viidestä koirakosta neljänsiksi. Sanoi mulle kätellessä, että näin siksi että Vinna oli niin iloinen. Se kovin rakasti tuomaria ja olis halunnut vaan pusutella sitä ja kerjätä rapsutuksia. Tais olla parempi silloin, kun se oli hieman varautunut eikä meinannut kellahtaa selälleen tuomarin tullessa katsomaan sitä...

Kiitos vielä hirmuisesti Johanna kun lähditte meidän seuraksi mätsäröimään! :)





Vinnan on palkinnoista yksi pieni ruokasäkki ja loput on Martan.



Pikku-Martan ensimmäiset ruusuke ja pokaali, mutta toivottavasti ei suinkaan viimeiset ;)

Käytiin vielä mätsärin päätteeksi Vinnan ja Martan kanssa mummilla kyläilemässä ja koirat olivat onneksi niin poikki etteivät jaksaneet riehua.
Minnin ja Helmin kanssa lähdettiin vuorostaan käymään mummolla ja ukilla. Helmi aloitti tietty komentamisen ja saikin heti herkkuja että pystyi rauhoittua. Ontui yhdessä vaiheessa vasenta takajalkaansa ja sen jälkeen istui vaan lonkallaan. Iskä kun oli myös mummolla kylässä niin nosti Helmin syliin ja vanhalla rouvalla oli selkeesti epämukavaa joutua syliin. Alkaakohan kenties tulla taas kipuilua? :/
Saatiin koiruuksille myös uusi panta, kiitos siitä Johannalle! Panta oli tänään Helmin käytössä.







Matti

Matti

Teppo

Eppu

Eppu

Teppo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)