torstai 25. joulukuuta 2014

hieno saksalainen gööttilandiassa

Ollaan oltu nyt 2 yötä äidin luona. Dansku on käyttäytynyt ihan niin kuin ajattelinkin. Se on omalla toiminnaallaan vaan vahvistanut mun käsitystä käyttäytymisestään. Alkuun se vähän murisi turhia, mut kun siitä huomautti niin se antoi olla.
Dans ja Tii
Martta oli ihan mielinkielin kun näki D:n eka kertaa. Meni vaan selällään häntä niin hurjasti viuhtoen ja pesi samalla toisen hampaita. Tiiti vaan totesi että jaahas joku koira mut minäpä vaan menen täällä. Se vaan tyytyväisenä näykkii muutenkin Danskin jalkoja ja kaluaa sen nilkkoja eikä yhtään välitä jos toinen sanoo mur. Tiiti on niin varma siitä, että on haavoittumaton ja että kukaan ei mahda hänelle yhtään mitään. Helmiähän jännitettiin etukäteen -> kuinka se mahtaisi huonojen kokemuksiensa jälkeen hyväksyä saksalaisen kotiinsa. Totuttelua se vaati, mutta molemmat pystyy tällä hetkellä olla sulassa sovussa sisällä ja ulkona. Onneksi :)
Helmi
Danskilla ja Tiitillä on ollut oikein kivaa riehuessa ja ne on edelleen kavereita ♡ Tiiti on se, jota ei haittaa et kaveri haukkuu, kun se itse keskittyy vaan juoksemaan ja puremaan nilkoista. Ne on Danskin kanssa hyvä pari ;) Tiitistä tykkään muutenkin paljon edelleen. Jos sillä ei tuota arkuutta olisi, niin se ois niin mahtava paketti. Mielenkiinnolla odottaen mihin suuntaan se kehittyy ja kuinka Tiin jalostuskäytön käy.
Tiitu
Dans ei ihan tajunnut kuinka lahja avataan - saatika sitä että possunkorva on syötävä ;)
Teppo
Matti
Dans ja Eppu reippaina junamatkalaisina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)