maanantai 8. joulukuuta 2014

Viikon reissailuja

Olin toissa viikolla tosiaan tekemässä työssäoppimista hoitamalla Oilin luona Jaxonville Z-pentuja, jotka olivat silloin 5-6 viikkoisia. Ihania pentuja laatikko täynnä, sieltä löytyi sen Lemppari-pennun lisäksi myös yksi poika sekä muut tytöt Läiskä, Töpö ja Tuima. Kaikki olivat aivan ihania pentuja ja olisin voinut mukaan napata vaikka kaikki ;)
Viime viikon keskiviikkona pyörähdettiin Oonan kanssa katsomassa valloittavia Wäliharjun F-pentuja, jotka olivat 7 viikon ikäisiä. Pennut olivat samasta emästä Tiin kanssa ja siksi varsinkin olin erittäin kiinnostunut näkemään kyseiset pennut. Nämäkin pennut olivat aivan ihania ja todella reippaita!

Neaa sekä gööttejä Dustya ja Iisiä nähtiin viime perjantaina. Otin Minnin ja Pipsan mukaan ja tytöt pääsi juoksemaan keskenään :) Lauantaina Pipsa kävi Helsinki Winnerissä kehässä ollen paras narttupentu ja VSP-pentu, häviten vain omalle veljelleen. Pian Pipsallakin aukeaa tie junioriluokkaan :)
Viime yönä tultiin sitten vihdoin Kannukseen takaisin. Piti tulla vasta maanantaina, mutta oikean kyydin sattuessa kohdalle lähdettiin jo päivää aiemmin. Ihana olla taas kotona koiran ja kissan kera. Danskilla oli mennyt hyvin hoitolassa ja Purria oltiin käyty hoitamassa meillä kotona. Mukana oli toki messarituliaisia etenkin Danskulle ;) Saatiin pari uutta pantaa ja iki-ihana jälkiliina. Ja ostinpa säkin ANFiakin.
Töissä oltiin Voittaja -näyttelyiden ajan koulun ständillä edustamassa kennellinjaa. Opetettiin nuoria tekemään naruleluja ja kerrottiin opiskelusta meidän koulussa. Tuntui niin väärältä, että ihmisiä pitäisi kannustaa alalle, jolla ei oikeasti ole töitä. Joku haluaa lemmikkikaupan myyjäksi ja joku toinen klinikalle töihin. Kunhan ihmiset tajuaisi, että niitä töitä ei oikeasti ole. Niin turhaa tälläinen oikeasti, että ihmisiä vaan koulutetaan tälle alalle kasapäin työttömiksi työttömien sekaan.

Noh, ehkä yöllinen avautuminen olisi tässä ja yritän palata asiaan teeenikuvioiden merkeissä vielä tällä viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)