maanantai 22. joulukuuta 2014

pätevä danskis ♡

Harvoja kertoja pitkästä aikaa, kun päivittelen blogiakin enemmän kuin kerran kuukaudessa. Tämä itseasiassa taitaa olla muuten blogin postaus numero 400! Onhan tämä monta vuotta ollutkin pystyssä. Ensin kertomassa Helmin seikkailuista, sitten Vinnan ja nyt Danskun :)

Tänään käytiin taas hallilla ja nyt aloitetaan loppuviikolle ansaittu joulutauko! Tehtiin seuraamista, luoksareita, hyppyä ja jääviä. Sekä yksi paikkis! Meidän ei alunperin pitänyt jaksaa mennä hallille ollenkaan, mutta lähdettiin sitten lenkille ja halli oli siinä matkan varrella poikkeamista varten sopivasti ;)

Ekana tehtiin paikkis. Koira pysyi maassa reilut 2 minuuttia, vaikka hallin ovikin kävi pari kertaa ja hallissa kävi vieraita ihmisiä. Koirahäiriötä myö vaan kaivattaisi tähän niin kovin! Seuruissa otettiin myös juoksussa käännöksiä oikealle testinä kuinka ne sujuu. Ja sujuikin ihan hyvin. Sen jälkeen jatkettiin liikkeestä maahanmenoon, joka sujui hyvin myös. Luoksetulossa D varasti edestä sivulle, joten otettiin se uudelleen ja palkkasin edessä istumisesta suoraan jalkojen välistä. Muuten se tulee kyllä hyvällä vauhdilla eikä törmää päin. Liikkeestä seisomisessa kokeilin ensin pysähtyykö D ilman käsiapua. No eipä pysähtynyt, joten tehtiin seisominen muutaman kerran käsiavulla (kuitenkin niin etten osunut koiraan) ja saatiin onnistuneet suoritukset.

Parasta tämän päivän treeneissä oli kuitenkin hyppy! Meidän ei pitänyt tehdä sitä ollenkaan, koska namialusta jäi kotiin. Ohjaajalle tuli kuitenkin hetkellinen mielenhäiriö ja mentiin kokeilemaan hyppyä ilman namialustaa. Ja koirahan hyppäsi hypyn ja jäi käskystä toiselle puolelle seisomaan! Ihan huippua :) Tehtiin se vielä toistamiseen, jotta varmistuttiin siitä, ettei se ollut koirankin puolelta vaan mielenhäiriö toimia sattumalta samalla tavalla.

Jos tuo ei nyt niitä juoksujaan tee, niin tammikuun lopulla ois koe Kannuksessa.. En tuttujen keskelle olisi halunnut mennä ekaan kokeeseen, mut ei kai se nyt niin paha voi olla? Sinne vaan jos koira ei juokse :)


2 kommenttia:

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)