perjantai 26. maaliskuuta 2010

lenkkeilyä lenkkeilyä lenkkeilyä..

Aamulla kävelin koirien kanssa 20min kummulla, kun kukaan ei ollut maininnut mulle, että koirat oli käytetty tunti sitten..siinäpä vein ne sitten pihalle ja riehutin niitä vapaana juoksutellen. Kivaa oli ja se taisi ollakin kaikkein tärkeintä!



Päivällä pikkuveli käytti koirat koulun jälkeen, mutta 15 vaille neljä oltiinkin sitten Nean luona, lähdössä lenkille Sannin & Remun + Nean & Emman kanssa. Mulla oli Kina ja Helmi mukana, sai molempia riehutettua siinä samalla.

Kinalla ja Remulla oli jotain omaa kivaa, vetivät kamalaa rallia ympäri koirapuistoa jossa oltiin ja telmivät siellä. Hampaiden käyttöä ei rajoitettu.. Kivaa oli koirilla, Kinakin löysi vihdoinkin kaverin joka leikki sen kanssa! Helmi kun enimmäkseen oli vaan ärissyt ja murissut sille.

Helmi ja Emma tekivät koirapuistossa sitä göötin perustehtävää - merkkailu + haukkuminen. Räksyti räksyti räksyti pääsi hurttien suusta kooooko ajan, ei toi makkara osaa sitten yhtään pitää suutaan kiinni.
Tultiin sitten Nealta kotiin kahdella bussilla, kun iskä ei päässyt hakemaan. Molemmat koirat menivät bussissa tosi nätisti.

Puoli seitsemältä Mira soitti ja kysyi että missä me ollaan. Mulla meni hetki tajuta, että hupsis olin luvannut käydä sen kanssa kummulla kävelyttämässä koiria ja kauheella kiireellä pihalle ja alikululle! Mira odottelikin siellä vesisateessa jo mua ja koiria Repen kanssa. Mira oli tajunnut ottaa sateenvarjonkin, kun taas mä olin lähtenyt ilman pipoa ja hanskoja märkine kenkineni pihalle..
Repe ei kauheesti tykännyt Kinan leikkiin haastamisyrityksistä, vaan säpsähteli vähän kun Kina pomppi ja hyppi sen ympärillä. Repe rakastui Kinaan ihan kokonaan, kulki sen takapuolessa kiinni koooooko ajan. Ei välittänyt muusta maailmasta enää yhtään mitään sen jälkeen, kun oli löytänyt Helmin + Kinan takapuolet...maailman suurimmat ihmeet... Helmikin juoksenteli yhdessä Kinan kanssa kummulla, Repe käveli siellä enimmäkseen tyttöjen perässä. Pää ties missä aina..
Kotiin tullessa oltiin kuin kolme uitettua koiraa, kaikki ihan likomärkiä! Kylläpä se vesisade onkaan mukavaa..huoh. Mieluummin lunta parikymmentä senttiä kuin vettä ja loskaa maa täynnä!

ja siinä koko lenkkiporukka! :)

Vähän ennen kahdeksaa lähdettiin sitten Kinan agilitytreeneihin kokeilemaan, jännitti vähän että mitä siitä tulee, mutta hyvin ne menivät.
Meillä oli 'vähän' ongelmia löytää paikalle, mutta lopulta muita autoja seuraillessa löydettiin sinne ja ei kun koiraa kävelyttelemään alkulämpäksi. Vähän lumipallojakin iskä heitteli ja likka juoksenteli niiden perässä onnessaan.
Agilityssä oli tosi kiva rata, mikä oli toooosi kiva mennä Kinan kanssa. Sai siinä vähän juosta, mutta hyvin se silti meni. Aluksi piti vähän miettiä parin ensimmäisen kerran jälkeen, että miten suoritan puomi-hyppy-keppi - sarjan, mutta lopulta keksin siihenkin sitten ratkaisun ja saatiin sekin pätkä suoritettua! Kepeissä Kina vähän meinasi oikoa kerran, mutta yleisesti ottaen suoritti ne tosi hyvin. Ja koko radan muutenkin!

Agilitystä kotiin tullessa Helmi käymään ulkona pissalla ja sitten kotiin. Luulisi että koirat nukkuu nyt yön hyvin, kun on niin paljon kaikkea aktiviteettiä ollut tänään! Huomenna ois sitten Helmin agilityreenit, joihin nappaan sitten Kinankin mukaan.


Kaikki kuvat tässä merkinnässä c. Sanni Räsänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)