maanantai 17. lokakuuta 2011

100

Tänään oli sit trimmipäivä! Käytiin siis Elisan luona aamupäivällä 12 aikaan pennun toisessa trimmissä (eka kerta oli kasvattajalla). Minni pääs tutustumaan Ruusaan ja Feaan, jotka oli aluksi tosi pelottavia mut sit alkujännityksen jälkeen likka ei välittänyt niistä yhtään, hyvä vaan. Elisa sanoi että Minni on tosi siistissä kunnossa ja ettei sille välttämättä ois tarvinnut mitään tehdä. Nyt on kuiteen tassukarvoja leikelty sekä kaulaa ja korvia ajeltu. Minni on siis nyt oikeen hienona. Ennen Elisalle menoa äiti pesi Minnin aamulla ja mä sitten föönasin sen kuivaksi. Aluksi neiti huus ihan niin kuin sitä olis tapettu, mutta alistui sit kohtaloonsa kuolla nuorena..

Susa ja Eetu kävi meillä aamulla ennen trimmiä kylässä ja Eetu kuritti Minniä oikeen kunnolla meillä. Minni antoi kyllä aika reippaasti hammasta heti kun Eetun jutut meni överiksi, mutta toinen vaan innostui siitä enemmän! Eetukin oli kasvanut hirveesti siitä kun oltiin viimeksi nähty, ei ollu enää mikään Helmin kokonen pikkumies. Rauha asettui maahan, kun äiti lähti käymään Susan ja Eetun kanssa Murren murkinassa. Trimmistä tultaessa olivat Susa ja Eetu jo lähteneet kotiin päin.

Käytiin myös päivällä äitin, Helmin ja Minnin kanssa kirjastossa. Pääsi Helmikin vähän pidemmälle kuin tohon pienelle vartin .. metsäkävelylle. Minni innostui aina ulkona kun Helmi lähti laukkaamaan ja luuli että nyt vihdoinkin leikitään, mut Helmi vaan kylmästi ärähti aina kun Minni innoissaan tuli hyppelemään sen ympärillä. Ehkä ne vielä joku päivä leikkii keskenään, kun Helmi vaan tajuaa ettei Minnistä kasva sen kokoista kuin Tupe oli.. Minni jää kiltiksi pikkutytöksi :) Huomenna mennään varmaan käymään Elinan luona katsomassa Annia ja Nelliä, pitää katella.

Teppo on paljon pirteämpi nyt, kun sen korvapunkki on hoidettu! Varastaa taas ruokaa ja riehuu täällä muutenkin ihan kokoajan. Raapii ovia, änkee muovikasseihin ja nauttii elämästä Matin ja Epun kanssa. Nyt se varmaan alkaa syödäkin enemmän kun alkaa tajuamattaan kuluttaa niin paljon... Voiko toi kissa enää ton enempää syödä, kun se on aina ollut koko ajan syömässä? Epustakin on tullut kauheen ahne leikkauksen jälkeen ja sekin syö lähes saman verran kuin Teppo. Eläinlääkärillä käydessä Teppo painoi eniten (olikohan 5,7kg), Matti toiseksi eniten (vähän reilut 5kg) ja Eppu vähiten (jotain 4,6kg?). Eppu on kyllä tollanen pieni karvamöhkäle, kuinkakohan rimpula se ois ilman tota jättimäistä karvapeitettä?

Helmille ja Minnille laitetaan vielä korvapunkkitippoja, mutta kissat hoidettu lopullisesti toivottavasti :) Äitillä alkaa vähän mennä kyllä hermot riehuvaan Teppoon ja on miettinyt että mistäköhän saatais sille korvapunkki takaisin, nooh, ehkei mistään. Helmillä on vieläkin vesihäntä, ollut kohta viikon (huomenna tulee viikko täyteen). Hetkittäin pitää häntää ylhäällä, mutta ei koko aikaa vielä läheskään.

Minnillä on tyyny nimeltä Eppu :)

Minni ja Eetu riehuu koirapuistossa :)

Toista kertaa yritin seisottaa Minniä, nyt se oli niin väsynyt että meni vähän paremmin, vieläkin kuitenkin paljon harjoiteltavaa!

8v 9kk, vesihäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)