tiistai 11. lokakuuta 2011

98

Ei täällä Kiteellä oikeen mitään tapahdu, mut silti koitan keksiä jotain kirjoiteltavaa. Saatte siis lukea tylsiä jorinoitani, koitan kuvapostauksen laittaa joku päivä. Kamerallahan niitä kuvia tosta Helmistä olis, mutta se on asia erikseen jaksaako niitä kuvia siirtää pois sieltä kameralta...

Helmi on nyt tällä kertaa telonut häntänsä johonkin tai heiluttanut sitä liikaa (:D) ja meillä sairastellaan vesihännän merkeissä. Kahden aikaan lähdin itse navetalle ja neljän aikaan takaisin palaillessa koira tuli vastaan häntä koipien välissä ja vaikka miten innostin ei se häntä noussut ylös. Äiti sitten totesi, että varmaan taas pitkästä aikaa vesihäntä Helmillä eikä auta muuta kuin odotella että se häntä ns. paranee. Pitää toivoa ettei mee kauaa, on nimittäin kurjaa katsella koiraa joka ei voi heiluttaa häntäänsä. Helmi on niiiin surullisen oloinen.
Nähtiin tänään taas luokkakaverin shelttilapsonen ja voi että kun se oli ihana♥ Pikkunen kun haukkui niin oli kyllä ihan sellanen shelttihaukku jo, Helmi vähän ensin oli karvat pystyssä mut kyllä se shelttiäinen sit taas hyväksyttiin kun tajuttiin että se onkin ihan kiva.

Korvapunkkitipat on nyt tauolla, mutta kohta on Helmi ja Minni hoidettu molemmat. Kissat on jo onneksi täysin hoidetut eläinlääkärillä. Viime eläinlääkärireissu (7.10) ei ollutkaan ihan niin helppo äidillä kuin sen oli oletettu olevan. Matin sisään katkesi nukutuspiikki ja sen kylki jouduttiin avata jotta se saatiin pois ja Tepon korvat olivat vieläkin niin kipeät että jouduttiin nukuttamaan. Eppu oli onneksi helppo pieni enkeli niin kuin aina ennenkin. Eläinlääkäri oli kehunut sitä tosi upeaksi. Mut niinhän se mun Eppuska onkin♥ En oo varma oonko jo kertonut, mutta Eppu on siis nyt myös leikattu.

Kolme yötä vielä niin suunnataan Vantaalle katsastamaan uusi perheenjäsen♥ Jännittää vähän mitä Helmi tykkää siitä, toivottavasti menee hyvin kuitenkin. Tässä kun mietin, niin Helmillä pitää toi häntä olla tollanen vielä perjantaina, niin sit se ei vaikuta sellaselta pomottajalta Minnin silmissä. Noei, toivottavasti toi paranis pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)