sunnuntai 16. lokakuuta 2011

99

Ja Vantaalla ollaan :)
Tänään käytiin Minnin kanssa Hyvinkäällä katsomassa mätsärimeininkiä. Mentiin ensin bussilla Tikkurilaan, jossa odoteltiin vartti junaa. Junaa odotellessa pari lasta kävi silittämässä Minniä, jota lapset kauheesti pelottivat. Samalla junalla tulivat myös Dusty, Donna, Ruu, Tryffel ja Aidan omistajineen. Paljon koiria siis pikkulikalle nähtäväksi jo junamatkan ajaksi. Kamalasti muut koirat ensin jännitti ja toinen uikutti paljon, mut lopulta mätsäripaikalla tajusi, ettei sitä syödä.
Paljon koiria tuli nähtyä ja likka oli tosi reipas. Käytiin tervehtimässä yhtä toista cockeria mikä paikanpäällä pyöri, mutta tää oli liian jännittävä tyyppi Minnin mielestä, eikä uskallettu oikeen kunnolla tervehtiä. Vaikka muut koirat jännitti pikkuneitiä, niin se uskalsi kuitenkin reippaasti kulkea mun mukana siellä eikä säikkynyt läheskään niin paljoa kuin olin olettanut. Ens keväänä varmaan päästään sit itsekin osallistumaan mätsäriin, pitää vaan kattoa viikonloput niin että tuun vaan mätsäriviikonloppuina käymään täällä.

Lähdettiin mätsäripaikalta muita ennen pois, sillä mä aloin olla niin jäässä ja Minnikin täris välillä mun sylissä, joten ajattelin että parempi lähteä ennen kuin tuun itse kipeeksi. Kello kahen R-juna oli ihan täynnä ja sain pitää Minniä sylissä koko matkan Hyvinkäältä Tikkurilaan, toinen vaan nukkui sylissä ja ihmisiä kävi paijaamassa sitä vähän. Tikkurilasta mentiin bussilla kotiin ja Minni nukkui koko matkan ihan pitkällään mun sylissä ja teki pahaa jäädä junasta pois kun likka piti laskea maahan kävelemään :D

Huomenna olis sit trimmipäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)